• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşgeldin bebeğim:)

gxuxl-xsxen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
368
1
96
Ankara
herkese merhaba pazar sabahı spinal anesteziyle bebeğimi kucağıma aldım:emir_bebek: şuan kaçak girdim bebeğim beni bekliyor hikayemi yazacağım çok mutluyummmmm herkese teşekkür ederim şimdiden:1hug:

gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.. en son evde sancılarının sıklaşmasını bekliyordun.. neden normal doğum yapamadığını merak ettim doğrusu.. bende lokman hekim hastanesine gidiyorum Fatma hanıma.. doğum hikayeni ve yaşadıklarını merakla bekliyorum canım

sağolun arkadaşlar darısı bekleyenlere...

Nurgüncüm sancılarım sıklaştı gece hastaneye gittik açıklık yoktu suni sancı verdiler fakat bebek hala aşağı inmediği için suyumda gelmemişti doktorum gelince bebek aşağı insin diye suyu açtı fakat kakasını yapmış açılmayı beklemek bana eziyet bebeğe tehlike yaratır diye acil sezeryana aldılar zaten son dakikalarda ben elif hanıma yalvarıyodum sezeryannnnnn diye:)
hastane hakkında soruların varsa yanıtlayabilirim herşey mükemmeldi doktorum ameliyathanedekiler hemşireler temizlik görevlileri odamız herşey çok iyiydi çok rahattı normal istememe rağmen sezeryanım sıkıntısızdı ilk günden beri ayaktayım şuan sadece dikişlerimde hafif yanmalar var sanırım birkaç güne iyice toparlanmış olurum

Gülşencim hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inş. bende normal istiyorum ama herşeyin hayırlısı olsun diyelim.

Back