Bulabilcem mi acaba ramazan ayı ile ilgili sayfa demiştim kiii sen açmışsın konuyu, ne güzel etmişsin Allah kolaylıklar versin yardım etsin oruç tutan herkese, allah kabul etsin dualarımız kabul olsun inşaallah...
Cok sukur aclik susuzluktan yana bir derdim olmadi ama mukabeledeyken cok sicakti bunaldim biraz yalan degil eve gelince bas agrisi tuttu ama simdi iyiyim zaten cok az bi zaman kaldi iftara.
Cok sukur aclik susuzluktan yana bir derdim olmadi ama mukabeledeyken cok sicakti bunaldim biraz yalan degil eve gelince bas agrisi tuttu ama simdi iyiyim zaten cok az bi zaman kaldi iftara.
Menülerimiz aynı Gerçekten Allah kolaylık veriyor normalde olsa asla böyle aç kalamam kalp rahatsızlığım var (aritmi), normal zamanda aç kalırsam kalbim ağrır, yemek yiyene kadar da ağrısı geçmez
bende susuzluk çekerim diye düşünüyordum ama maşallah sıkıntı olmadı,birde ALLAHIN hikmeti hava güzel esiyor burda,baş dönmesi vs olmadıda iftardan sonra dönüyo benim başım her yıl böyle
Ben de bugün rahat tuttum öğlen 2den akşama kadar dışardaydım hatta
Sahurda yarım yumurta biraz peynir biraz da domates salatalık yedim.2 bardak da çay içmiştim.
Nerdeyse hiç acıkmadım.
Orucumu dolmuşta suyla açtım.
Eve gelince de 2 kase tarhana çorbası 3 kaşık pilav 1 kaşık taze fasulye yedim.2 lokma da ekmek.
Gayet iyi gidiyor Rabbim bir kolaylığını veriyor,mükafatını da verecektir muhakkak