Öncelikle merhabalar arkadaşlar, biliyorum '' bir derdim var '' yeri değil ama en çok bakılan yer burası ayrıca buna uygun başlık formu bulamadım ,gerekirse adminler yerini değiştirebilir,İstedim ki bu başlık altınfa güzel mesajlarımızı yazalım,dualarımızı dileklerimizi belirtelim hatta uygun olursa sahur menülerimizi yazalım, Neden sahur? çünkü sahurda hafif yemek lazım diyor uzmanlar ayrıca susatmayacak şeyler bu konuda biz bayanlar zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz birbirimize fikir alışverişinde bulunuruz diye düşündüm bilmem ki siz ne dersiniz? ben şimdiden tüm müslüman aleminin ramazanı şerifini kutluyorum,ALLAH dirlik ,huzur,sağlık ,mutluluk nasip etsin inşallah,kimin ne duası varsa bu şerefli ayda rabbim muradına kavuştursun
Ne kadar guzel bi topic acmissin canim cok sagol.sukur ki rabbim bizi yine kavusturdu ramazan ayina.ben bu sene tutamicam hamileyim aslinda tutuluyordeniyor ama ben vicdanen rahat edemiyorum sabah lari ac uyaniyorum yani ne bileyim bebege kendimi suclu hissediyorumyine sukurler olsun ki bu sene yine kavustuk....
sahur da bu gece sanırım bizde kahvaltı türü yapıcaz ,ama benim baba biraz sıkıntı çıkarıyor işteillaki yağlı bişiler olsun hamur işi tatlı falan olsun istiyor yanlış olduğunu biliyor ama istiyor 30 gün boyunca sahur vakti her seferinde bu gece napcaz derdine düşüyoruz.. rabbim bereketini eksiltmesin ( amin) birde takıntısı var memleketten kalma bi takıntısı arkadaş 30 gün boyunca hergün aynı çorba içilir mi? tarhana olcak illaki .. çözümü ayrı miinik bir tencede başka çorbalarda yapmakta bulduk o tarhanasını içiyor biz başka rabbim kolaylık versin
sahur da bu gece sanırım bizde kahvaltı türü yapıcaz ,ama benim baba biraz sıkıntı çıkarıyor işteillaki yağlı bişiler olsun hamur işi tatlı falan olsun istiyor yanlış olduğunu biliyor ama istiyor 30 gün boyunca sahur vakti her seferinde bu gece napcaz derdine düşüyoruz.. rabbim bereketini eksiltmesin ( amin) birde takıntısı var memleketten kalma bi takıntısı arkadaş 30 gün boyunca hergün aynı çorba içilir mi? tarhana olcak illaki .. çözümü ayrı miinik bir tencede başka çorbalarda yapmakta bulduk o tarhanasını içiyor biz başka rabbim kolaylık versin
11 ayin sultanini hakkiyla yasayabilmek nasip olsun insaAllah
Cok iyi düsünmüssün canim.
Esimde bana sürekli soruyor neler yememiz gerek neleri yemememiz gerek.
Susatmasin tok tutsun...
Bilmiyorum ama bakarim dedim bende bilgisi olan var mi?:44:
Haşlanmış yumurta,bulgur pilavı,menemen türü yemekler tok tutar,hamur işi börek,poaça,kızartma gibi yiyecekler çok susatır en iyi yöntem haşlanmış yumurta sahurda vazgeçilmezimdir demirbaştır bir nevi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?