Cilt Bakımı Ürünleri Hoş kokan krem önerir misiniz?

• Konu Sahibi gamze.1130
  • Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
G

gamze.1130

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi gamze.1130
arkadaşlar öncelikle mrb ya bn bi çok parfüm alıyorum ama aldığım parfümler öyle pahalı olamıyo öğrenciyim 15 yaşındaım daha ve de harçlıklarımla parfümümü falan alabliyorum o yüzden parfmler pek klıcı olmuo size sormak istediğim krem arıyorum çok güzel kokan iyi gelebilecek bi krem hem yüzüme kullnmak istiyorum yani böyle biri beni öptüğünde kokusuna hayran kalsn güzel bişeyler olsn ama fiyatı da pek zorlayıcı olmasın ... bu konuda çok takıntılıyım güsel kokmak istiyorum hoşuma gider :) bildiğiniz çok hoş kokan yüzüme kullanabileceğm yanımdakinin kokuyu alabileceği bi krem vrsa söylermisiniz şimdiden tşklr

• Konu Sahibi gamze.1130
Avonun şeftali kokulu nemlendiricisi hem güzel kokuyor fiyatıda uygun yaşınada uygun canım.

• Konu Sahibi gamze.1130
Arko'nun fındık-vanilya kokulu kremi hem kalıcı hem hoş kokuyor.Fiyatıda 3.5 lira civarı.

• Konu Sahibi gamze.1130

canım sana guzel bi onerim var, 3-4 ytlye cilek yagi ve bir de 3-4 ytlye lavanta yagi al, 3er damla, bir vazelinin icine damlat ve kurdanla karistir, al sana sık sık yenileyebilecegin ucuz bir parfum yagi... etkisi gun boyu surmez ama mis gibi kokarsin emin ol... kaydirigubbakcemile5 yani toplamda 6-8 ytlye 4-5 ay gidecek parfum kokulu losyonun olmus olur... a.s.

• Konu Sahibi gamze.1130
hem istersen cilek yagini ayrica cildine de kullanabilirsin, goz cevresi haric sositososito

• Konu Sahibi gamze.1130
bende arko dicem :) ama sarısı mango ve mandaliydı sanırım..erk arkadaşmda çok beğenmişti fresh bi kokusu var

• Konu Sahibi gamze.1130
the body shop tan çilek kokulu krem alabilirsin..

• Konu Sahibi gamze.1130
Bende avonun parfümlerini kullanıyorum, etkisini arttırsın diye kremlerinide alıyorum.
Parfüm değil ama bence farfümlerin kremlerinden alabilirsin canım...
:asigim:

• Konu Sahibi gamze.1130
ben niveanın losyon ve kremlerinin kokusunu hep çok beğenmişimdir kaydirigubbakcemile2 arkonun yeni meyveli serisi de çok güzel,eğer uzun süre gitsin istiyorsan arkadaş önermiş the body shopta body butterlar var ordanda bakabilirsin canım yerimseniben

• Konu Sahibi gamze.1130
ben arko nemın badem sutlu olanı var onu cok severdım

• Konu Sahibi gamze.1130
arko kremin meyveli bakımları bu konuda çok iyi bence ben böğürtlenli kokusuna bayılıyorum. biraz daha iyisi de the body shopın ürünleri bu ikisi de hem makul fiyatlarda hem de hoş kokularıyla yumuşacık yapıyorlar.

• Konu Sahibi gamze.1130
Body shopun kokuları hiç hoşuma gitmedi benim ben Victoria's Secret kullanıyorum harika kokuyolar. Sürekli getiriyorum yurtdışından almak isteyen olursa özelden yazabilir.

• Konu Sahibi gamze.1130
avonda celebre farfum vardı onun yuz kremı var celebre çok guzel kokuyo tavsıye ederım ben kullandım sımdıde avondan gece kremı kullanıyorum solutions bu kremde guzel kokuyo ayrıca cıldı çok guzel ypıyo bunuda tavsıye ederım ındırımdeydı gecen ay 15 tl aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…