- Konu Sahibi Numerology Fulya
Herkese Merhaba öncelikle sitede yeniyim ( uzun yıllardır siteyi Biliyorum ama üye olmamıştım) İsmim Fulya 43 yaşındayım önceden varmı idi bilmiyorum ama 4 ay önce Babamı kalp kapakcik ameliyatı olması için hastaneye yatirdigimizda ameliyattan 1 gün sonra entube edildi ve 4 gününde vefat etti ..Babamla inanılmaz bir arkadaşlığımız sirdasligimiz vardi ..yanliz vefat ettiğinde dondum, tepkisiz oldum ,aglayamadim hiç. Ve günler bu şekilde geçerken 3 ay sonrada ablam kalp krizi geçirdi stend takıldı. Bunun üzerine bende bir gece ağızda kuruluk ,ellerimde titreme,baş dönmesi, sersemlik,nabiz yüksekliği ile ilgili acile gittim .ekg . 2 kere yapılan kan tahlili ve sonuç hiç bir şeyiniz yok denerek döndüm. Genellikle hafta bir olmaya başladı ve doktorun söylemesiyle psikiyatri gitmeniz gerekiyor demesi ile psikiyatri gittim.bana yarım doz cipralex verdi ama korkudan çok içemedim yan etki olursa diye .Bu aralar inanılmaz mutsuzum ,keyfim yok ,çarpıntı olduğunda hemen acile gidiyorum .2 kere hacamat yaptırdım ( sirttan) hacamattan sonra daha çok bende tepki vermeye başladı. İnşallah bu durumu yaşayanlar olarak bunlarida atlatabiliriz diye düşünüyorum çok teşekkür ediyorum şimdiden