- Konu Sahibi blueeyes016
aralık 16 gece yarısı sancılarım sıklaşmıştı..sabah 5 sularında taksiye atlayıp hastaneye gittik beni doğum sancı odasına aldılar ben orda sancı çekerken yan odada doğum oluyodu ve ben bunu görüyodumm.biraz korkmuş olucam ki sancı mancı kalmadı bende bu aradada saat öğlen 2 oldu bnm sancı hala yoq.bir ebe 3 cm açılmış diyor ötekisi 4 diğeride 2 cm diyor ben heralde bu günüde atlattık derken ebenin biri beni kontrol odasına aldı.kontrol ettkten sonra koluma serum bağladı ve 2 adet iğne yaptı saat 4te kontrol odasından çıktım ve yatağıma yattım aniden ne olduğumu şaşırarak doğumhaneye aldılar beni masaya yattım ve birden sancım tuttu.çok korktum doğurmucamm içimde kalsın diye bağırıyordum.ıkın yavrum ıkın kızım derken ebeler birden bir ses vıyak vıyak ben olayın şokundayım ve onu ilk gördüğüm an...benim kzım herşeyim bu benm mi benden mi çıktı demişim...boncuk boncuk gözleri fndık gibi burnu gözgöze geldiğimiz an hafif bi tebessümü o an dedim ki tamam ben bunun için herşeyi yaparım bütün hayatım bu herşeyim aşkım bebeğim kızım şimdi yanımda uyuyo ve ona bakıyorum iyiki olmuş diyorum iyiki var iyiki bizinmle...allah olmayanlara versin allah herkezi bu denli mutluluktan mahrum etmesin...:Saruboceq: