- Konu Sahibi Dandinidastana2
-
Yoğun kapamalardan ve kansız kalmamdan dolayı bende taktırdım 4 gün önce.Bayanlar hormonlu spiral i bir kac yil kullanmis olan varmi acaba.bilgi istiyorum.zaten ilk aylarda sorun cikardigi icin cogu insan benim gibi cikarttiriyor.ama ilk 6 ayi ayi atlatip sonra rahat eden varmi.kansizliktan olmeden belki bir daha denemek istiyorum.kansizlik mi basa bela hormonlu spiral mi bilemedim ikidide urkutuyor beni.simdiden tesekurler tecrubelerinizi veya yakinlarinizdan duyumlarinizi iletirseniz sevinirim
Goguslerde siskinlik duzensiz kanama ama az tabi.ve sinirlilokİlk aylarda ne gibi sorun yaşadınız
Doktorunuz ne diyor
Tesekur ederim.yogun kanamalar beni mahvetcekYoğun kapamalardan ve kansız kalmamdan dolayı bende taktırdım 4 gün önce.
Ilk aylar problem olur filan diyen olmadi hiç neden olsun ki?herkesin bünyesi de farklı zaten.
Dört gündür hiç agrım bile olmadı.Hem her ay yoğun kanama geçirip anemik olmaktan iyidir deneyin sizde bence
Bu arada bir yakınim da kullanmıştı hicbir problem olmadi ondada
Duzensiz kanama agri ve siskinlik oldu cijarttirmistimİlk aylarda ne gibi sorun yaşadınız
Doktorunuz ne diyor
Valla hiç tereddüt etmeyin o zaman.Tesekur ederim.yogun kanamalar beni mahvetcek
Yan etki yapmisti hormonel acidanİlk aylarda ne gibi sorun yaşadınız
Doktorunuz ne diyor
Hic duymamistim sorayim tesekurler.ama hormonlu yu ciddi dusunmeye basladimValla hiç tereddüt etmeyin o zaman.
Yada ikinci bir seçenek var doktorum bana sormuştu rahmi lazerle yakma islemi.rahim disindaki kalinlasan tabakayi yani
tabiki başka çocuk düşünmüyor isen yapıyorlar Bende düşünmediğim halde ne olur ne olmaz diye onu istemedim ama oda kanamaları kesin olarak durduruyor yada hafifletiyor.spiralin yan etkilerinden korkuyorsanız bunuda düşünebilirsiniz doktorunuza bir sorun
Yinede durumunuzdaki degisimleri ve gelismeleri bilmek isterim ilerleyen zamanlardsValla hiç tereddüt etmeyin o zaman.
Yada ikinci bir seçenek var doktorum bana sormuştu rahmi lazerle yakma islemi.rahim disindaki kalinlasan tabakayi yani
tabiki başka çocuk düşünmüyor isen yapıyorlar Bende düşünmediğim halde ne olur ne olmaz diye onu istemedim ama oda kanamaları kesin olarak durduruyor yada hafifletiyor.spiralin yan etkilerinden korkuyorsanız bunuda düşünebilirsiniz doktorunuza bir sorun
Tabiki yazarım size.insallah problemsiz geçerYinede durumunuzdaki degisimleri ve gelismeleri bilmek isterim ilerleyen zamanlards
Birde pihti mi oluyormus bilemedim simdi.hap hic kullanmadim.iyi bir prof buldum gidicem.umarim kizlarim da bana cekmez.biri evlenmek uzere.simdilik adetleri duzenli ama bakalimŞuradan takip edeyimpeki kızlar pıhtılaşma sorunu olanlar bunu kullanabiliyor mu? Hapları kullanamıyoruz pıhtı atma ihtimaline karşı. Bunu da bilen varsa cevap verirse sevinirim.
Evet hapın öyle yan etkisi olabiliyorBirde pihti mi oluyormus bilemedim simdi.hap hic kullanmadim.iyi bir prof buldum gidicem.umarim kizlarim da bana cekmez.biri evlenmek uzere.simdilik adetleri duzenli ama bakalim
8 ay kullandım çıkarttırdım ilk ay yoğun şişkinlik, ağrı ve sivilce yaptı sonra hepsi azaldı yok oldu ancak adet az geliyor ama 7-8 günde anca bitiyordu çıkarttırdım çünkü kokulu akıntı problemi yaşar oldumBayanlar hormonlu spiral i bir kac yil kullanmis olan varmi acaba.bilgi istiyorum.zaten ilk aylarda sorun cikardigi icin cogu insan benim gibi cikarttiriyor.ama ilk 6 ayi ayi atlatip sonra rahat eden varmi.kansizliktan olmeden belki bir daha denemek istiyorum.kansizlik mi basa bela hormonlu spiral mi bilemedim ikidide urkutuyor beni.simdiden tesekurler tecrubelerinizi veya yakinlarinizdan duyumlarinizi iletirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?