• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormonlu spiral(mirena)

Erguvan10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
5
1
1
46
Hormonlu spiral taktirip pişman olan varmı? Kasık ağrisı bel ağrisi sürekli kanama,en önemliside kist yapar mi.. Çıkarttiktan sonraki surec ne.. Bilgisi olan bu konuda gercekten olumlu veya olumsuz tecrubesi olan varsa paylaşabilir mi.. Birde kanunu sultan süleyman araştrm hast. Tecrubesine guvendiginz bir dktr varmi? Cok onemli lütfen bilgi paylasir misiniz? Saygilar, Bayanlar...

1 sene oldu özelde 350 tl taktırdım işten izin alıp gittim biraz şancim oldu ağrı kesici vs içtim sadece kanamam çok azaltı ve karasız kaldım ayrıca iştah bayaa bi açıp 4 kg aldım diyet yapmama ramen veremiyorum

Hormonlu spiral taktirip pişman olan varmı? Kasık ağrisı bel ağrisi sürekli kanama,en önemliside kist yapar mi.. Çıkarttiktan sonraki surec ne.. Bilgisi olan bu konuda gercekten olumlu veya olumsuz tecrubesi olan varsa paylaşabilir mi.. Birde kanunu sultan süleyman araştrm hast. Tecrubesine guvendiginz bir dktr varmi? Cok onemli lütfen bilgi paylasir misiniz? Saygilar, Bayanlar...
Ben 3. kez taktırdım. İlk 2 seferde çok memnun kaldım. Kilo falan yapmadı aksine zayıfladım. Ağrım, sancım da olmadı. Sadece hastalanma vaktim geldiğinde biraz adet sancım oldu fakat günlük ped ile geçirdim hastalığımı. Yalnız kanamayı azaltması bende biraz uzun sürdü 1 yıla yakın. Fakat sonraki 4 yıl çok rahat ettim. Çıkarttırması çok kolay hiçbir şey hissetmiyorsun.Ki ben ağrı eşiği çok düşük bir insanım. Şu an 2 hafta öncce yenisini taktırdım fakat bunda biraz karnımda sancı oluyor ve hastalığımın 6. günü takıldı üzerinden 4-5 gün geçti tekrar kanamam başladı ve 1 haftaya yakındır devam ediyor. Doktorum mükemmeldir ve çok güvenirim 15 yıldır ona gidiyorum ve normal olduğunu söyledi. Vücut kabul etmeye çalışıyormuş ve zamanla alışıp düzelecekmiş. Tavsiye ederim bir süree belki sıkıntı çekersin ama sonra 4.5-5 yıl rahatsın.

Benimki hormonsuz ve kahverengi lekeler oluyor adet yaklaşınca ve normalde 4 gün süren adet dönemi 7 gün falan sürüyor. Hormonlu da n korktum hem pahalıydı hemde gerek yok dedim.

Benimki hormonsuz ve kahverengi lekeler oluyor adet yaklaşınca ve normalde 4 gün süren adet dönemi 7 gün falan sürüyor. Hormonlu da n korktum hem pahalıydı hemde gerek yok dedim.
Evet normal spiral için öyle diyorlar. Hormonlu spirali devlet nisan ayına kadar karşılıyordu fakat şimdi karşılamıyor fiyatı 375 tl. Bir defa veriyorsun 5 yıl rahatsın ama.

Evet normal spiral için öyle diyorlar. Hormonlu spirali devlet nisan ayına kadar karşılıyordu fakat şimdi karşılamıyor fiyatı 375 tl. Bir defa veriyorsun 5 yıl rahatsın ama.
Doğru da vücuda sonuçta bu hormon veriliyor korktum sivilce,kilo vs bişey yapar diye. Benimki de 10 yıl koruyor. Büyük rahatlık gerçekten,hergun hap tutmayı takip etmekten kat kat iyi.

1 sene oldu özelde 350 tl taktırdım işten izin alıp gittim biraz şancim oldu ağrı kesici vs içtim sadece kanamam çok azaltı ve karasız kaldım ayrıca iştah bayaa bi açıp 4 kg aldım diyet yapmama ramen veremiyorum
Bende de aynı sorunlar var ve gidip çıkaracağım

Back