- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
Merhaba hanımlar. Hangi spirali kullanıyorsunuz acaba? Cevap verirseniz sevinirim kararsız kaldım çünkü Şimdiden teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzüldümgeçmiş olsun. Ben hormonlu düşünüyorum Lakin adeti azaltıp komplede kesebiliyormuş bi sıkıntısı yokmuş bu durumun ama 5 yıl adet olmamak biraz düşündürücüBakır kullaniyorum hic memnun degilim cok agri ve kanama oluyor doktora gittim çıkar diye takdirmışsın biraz dayan dedi çıkarmadı
Evet bunuda biliyorum ama hormonlunun koruyuculuğu daha fazlaymış burası cezbetti beniEğer çok adet olan biriyseniz hormonlu. Az ise bakır oneriyolar doktorlar genelde. Benim ki bakır adetim az ve normal arasındaydı
Hormonlu spiral herkeste ayni seyretmiyor ,adetleri azaltiyor orasi kesin ama bunun düşündürecek hic bir tarafı yok.Çünkü bunun zarari yok.Bakirli spiral cok yogun ve uzayan adet yapiyor genel olarak .Doktorunuz size uygun olanini önerecektir.Üzüldümgeçmiş olsun. Ben hormonlu düşünüyorum Lakin adeti azaltıp komplede kesebiliyormuş bi sıkıntısı yokmuş bu durumun ama 5 yıl adet olmamak biraz düşündürücü
Evet bi vekile rahatlık aslında halkımız adeti pia kanın dışarı atılması olarak biliyor o şekilde enpoze edilmiş gerçeğini bilsektee acabaa diyoruzHormonlu spiral herkeste ayni seyretmiyor ,adetleri azaltiyor orasi kesin ama bunun düşündürecek hic bir tarafı yok.Çünkü bunun zarari yok.Bakirli spiral cok yogun ve uzayan adet yapiyor genel olarak .Doktorunuz size uygun olanini önerecektir.
Evet pis kan diye bir sey kesinlikle yok.Rahim duvari hormonlu spiralde ince olacagindan atilacak kan da olusmuyor zaten.Hayirlisi olsun.Evet bi vekile rahatlık aslında halkımız adeti pia kanın dışarı atılması olarak biliyor o şekilde enpoze edilmiş gerçeğini bilsektee acabaa diyoruz
Evet teşekkürler siz hormonlu spiral mi kullanoyorsunuz?Evet pis kan diye bir sey kesinlikle yok.Rahim duvari hormonlu spiralde ince olacagindan atilacak kan da olusmuyor zaten.Hayirlisi olsun.
Evet,bana tedavi amacli takilmisti.Siz sadece korunmak amacli kullanacaksaniz da taktirabilirsiniz.Doktorunuz takmadan önce mutlaka bilgilendirecektir.Evet teşekkürler siz hormonlu spiral mi kullanoyorsunuz?
Migreni tetikliyor mu acaba öle bişi duydum hormonlu ya netice de düşünme dedilerEvet bunuda biliyorum ama hormonlunun koruyuculuğu daha fazlaymış burası cezbetti beni