Hormonlar bozulduysa soğan kürü yapılırmı?

topraktonlari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
9
6
Hanımlar 4 ay önce, ertesi gün ilacı aldım o zaman çocuk istemediğimden, ve sonraki ilk 2 ay adet olmadım. Birsonraki ay adet oldum ama 4 gün sürdü,bu ayda sadece 3 gün sürdü reglim. Normalde adetim 6 gün sürüyor. Doktor mahvetmişsin hormonlarını, çok tehlikeli bir ilaç dedi ertesi gün ilacı için.

Şimdiyse bebek istiyorum, soğan kürü rahmi temizliyormuş. Acaba dedim temizlenirse kolaylıkla hamile kalırım belki.. yoksa hormonlarım daha tam düzelmedem yapmayayımmı.. fikirlerinizi almak isterim

Merhaba. Ben lekelenme yaşıyordum ve adetim sökülsün diye yapmaya başlamıştım ancak 10. Günde aşırı derecede kanamam olmaya başladı. Bırakacağım. Zararlı mı değil mi bir dahaki aya yazarım inşallah. Bu arada 1 senedir deniyoruz olmuyor. AMH 1.19 ve düzensiz adetim var.

Hormon değerlerin düzelmeden başlama derim.kasim ayi adet olduktan sonra durumuna göre bak bence

D dori- kanama soğan kürü ile alakali degilde yumurtalik kisti vs olmus olabilir mi?
rahmi temizliyorsa yogunluk artisida olabilir

evet 5 gün sonra adetim olucak, normalde olduğu gibi gelirse rahat olurum. Ama değilse başlamak istiyorum soğan kürüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…