- 2 Temmuz 2014
- 362
- 123
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26 yaşındayım, adetlerim düzenli sayılır yani her ay önceki aya göre bir ya da iki gün evvel hasta oluyorum. endokrin hangi birime bağlı?kaç yasındasın? adetlerin düzenlimi?
bi endokrin doktoruna git tahlillerin yapılsın o söyler sana hormonal bozukluk olup olmadığını ilaç baslar yönlendirir başka bir sey varsa
çok teşekkürler ben de kadın doğuma gitmek gerekiyor sanıyordumdahiliyenin yan dalı
bi hastanenin endokrin bolumunden randevu alın direk vermiyoruz derlerse dahiliyeye alın o gonderir
çok teşekkürlerkadın doğuma gitseniz o da yönlendirir diye düşünüyorum. sonuçta hormon testi yapılacak. geçmiş olsun.
ya benim yaşadığım yerde bir güzellik merkezi vardı oradaki kadın yüz için konuşmadım ama mesela kol bacak için kalın siyah olması lazım demişti etkili olabilmesi için, yüz için yapılan epilasyon kadının dedikleri üzerinden gidersek çok etkili olmayacakmış gibi geliyor? bu konuda beni aydınlatmanız mümkün mü /Aynı problemim vardı. Lazer epilasyonla azalttım.
Ben güzellik merkezine değil özel bir hastaneye gidiyorum. Farklı cihazlar var mesela alexandrite en etkili olanı, siyah tüyler üstünde en iyi sonucu veriyor. Yüze uygulanmaz vs diye duydum ama ben yüze uyguluyorum ve siyahlık gitti, seyrekleşti biraz. Yüz bölgesinin bitmesi vücuttan uzun sürüyor maalesef :/ya benim yaşadığım yerde bir güzellik merkezi vardı oradaki kadın yüz için konuşmadım ama mesela kol bacak için kalın siyah olması lazım demişti etkili olabilmesi için, yüz için yapılan epilasyon kadının dedikleri üzerinden gidersek çok etkili olmayacakmış gibi geliyor? bu konuda beni aydınlatmanız mümkün mü /
yani yüz için de uygulanan bir teknoloji var anladım, çok teşekkürlerBen güzellik merkezine değil özel bir hastaneye gidiyorum. Farklı cihazlar var mesela alexandrite en etkili olanı, siyah tüyler üstünde en iyi sonucu veriyor. Yüze uygulanmaz vs diye duydum ama ben yüze uyguluyorum ve siyahlık gitti, seyrekleşti biraz. Yüz bölgesinin bitmesi vücuttan uzun sürüyor maalesef :/
Siyah tüyler ise evet, rica ederimyani yüz için de uygulanan bir teknoloji var anladım, çok teşekkürler
kan verdim bir de ultrasona yönlendirdi, ultrasona henüz gitmedimTsh veya pco olabilir, basit bir kan tahlili ile ogrenebilirsin.
Pco olup olmadigin ultrasonda belli olur. Tsh kac cikti sonuclarda?kan verdim bir de ultrasona yönlendirdi, ultrasona henüz gitmedim