• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormonal bozukluk?

hepcocuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
362
123
53
Arkadaşlar benim yüzümde özellikle cene altında çok tüy var oyle kalın değiller bir iki kalın siyah dışında, ama çok rahatsız edici.yine aynı şekilde şakaklarımda yani kulağın alt tarafında da. Sizce hormonal bir problem mi? Ne yapmam gerek, ne önerirsiniz?

kaç yasındasın? adetlerin düzenlimi?
bi endokrin doktoruna git tahlillerin yapılsın o söyler sana hormonal bozukluk olup olmadığını ilaç baslar yönlendirir başka bir sey varsa

kaç yasındasın? adetlerin düzenlimi?
bi endokrin doktoruna git tahlillerin yapılsın o söyler sana hormonal bozukluk olup olmadığını ilaç baslar yönlendirir başka bir sey varsa
26 yaşındayım, adetlerim düzenli sayılır yani her ay önceki aya göre bir ya da iki gün evvel hasta oluyorum. endokrin hangi birime bağlı?

dahiliyenin yan dalı
bi hastanenin endokrin bolumunden randevu alın direk vermiyoruz derlerse dahiliyeye alın o gonderir

kadın doğuma gitseniz o da yönlendirir diye düşünüyorum. sonuçta hormon testi yapılacak. geçmiş olsun.

Bende kadın doguma gittim. Adetin duzenlimi falan dedi. Sonra adetinin ikinci ya da ücüncü günü gel dedi

endokronoloji bölümüne gitmelisiniz
orda her türlü tetkiği yapıyorlar
hormonal değilse epilasyonla çözebilirsiniz

Hormanal bir problemse tedavi olmazsaniz lazer kalici cozum olmaz. Endokrin yahut kadin doguma gidin iyice baksinlar tecrube konusuyor :)

Aynı problemim vardı. Lazer epilasyonla azalttım.
ya benim yaşadığım yerde bir güzellik merkezi vardı oradaki kadın yüz için konuşmadım ama mesela kol bacak için kalın siyah olması lazım demişti etkili olabilmesi için, yüz için yapılan epilasyon kadının dedikleri üzerinden gidersek çok etkili olmayacakmış gibi geliyor? bu konuda beni aydınlatmanız mümkün mü /:KK16:

ya benim yaşadığım yerde bir güzellik merkezi vardı oradaki kadın yüz için konuşmadım ama mesela kol bacak için kalın siyah olması lazım demişti etkili olabilmesi için, yüz için yapılan epilasyon kadının dedikleri üzerinden gidersek çok etkili olmayacakmış gibi geliyor? bu konuda beni aydınlatmanız mümkün mü /:KK16:
Ben güzellik merkezine değil özel bir hastaneye gidiyorum. Farklı cihazlar var mesela alexandrite en etkili olanı, siyah tüyler üstünde en iyi sonucu veriyor. Yüze uygulanmaz vs diye duydum ama ben yüze uyguluyorum ve siyahlık gitti, seyrekleşti biraz. Yüz bölgesinin bitmesi vücuttan uzun sürüyor maalesef :/

Ben güzellik merkezine değil özel bir hastaneye gidiyorum. Farklı cihazlar var mesela alexandrite en etkili olanı, siyah tüyler üstünde en iyi sonucu veriyor. Yüze uygulanmaz vs diye duydum ama ben yüze uyguluyorum ve siyahlık gitti, seyrekleşti biraz. Yüz bölgesinin bitmesi vücuttan uzun sürüyor maalesef :/
yani yüz için de uygulanan bir teknoloji var anladım, çok teşekkürler

arkadaşlar endokrin birimindeki doktor ultrasona yönlendirdi, karın bölgesinin mi ultrasonu cekilecek bilen var mı, sanırım
iki türlü oluyormuş?

Pelvik ultrason ise yumurtaliklara bakacaklar karninizin az altina. Buyuk ihtimal oyledir.

Back