Lazerle yüz hariç diğer bölgeleri azaltıp iğneliyle kalanlar biter mi yüzüm için sadece iğneli epilasyon kalıcı kesin çözüm mü lütfen sadece evet yada hayır deyin . Polikistik over var hormonal bozukluk var
İğneli kesin çözüm her yere yaptırabiliyorsanız . Normalde buz lazerde etkili pco nun derecesine göre değişiyor ama bende de pco vardı alt kollarım ve alt bacağımda hala çıkmadı 5 sene oldu .
İğneli kesin çözüm her yere yaptırabiliyorsanız . Normalde buz lazerde etkili pco nun derecesine göre değişiyor ama bende de pco vardı alt kollarım ve alt bacağımda hala çıkmadı 5 sene oldu .
buz lazer mi yaptırdınız da 5 yıldır çıkmıyor bende üst vücüt bölgeme iğneli düşünüyorum ama hormonal sıkıntım olması nedeniyle tekrar eder mi diye korkuyorum
Evet ben buz lazer yaptırdım . 5 yıl oldu koltuk altım alt bacak alt kol da çıkmıyor çok şükür 5-6 tel maximum özel bölgemede yaptırdım orada eskiye nazaran çıkıyor ama yaptırmadan önceki halimden iyi genede çok şükür . Pco lara özellikle tavsiye ederim . Bir yüzümden sonuç alamadım doğru düzgün oda ben seansa düzgün gidemediğimden olsa gerek .