arkadaşlar bugün artık adamakıllı doktora gitmeye başladım 13 ayı devirdik çocuğumuz olmayalı. eşim de yarın sperm testi yaptıracak. sonra artık duruma göre tedaviye başlayacağız.
arkadaşlar bugün artık adamakıllı doktora gitmeye başladım 13 ayı devirdik çocuğumuz olmayalı. eşim de yarın sperm testi yaptıracak. sonra artık duruma göre tedaviye başlayacağız.
Adet 2. 3. Gunu kani verdiysen.... fsh'in lh dan yuksek olmasi gerekiyor bunun tersi olma durumu pkos belirtisi... yasini bilmiyorum ama genel olarak yumurta rezervin guzel fsh in 10.un altinda olmasi iyi birsey...
Gebelik icin baktirdiysan gebe kalirsin mutlaka sikinti yapma... zamansiz olur beklemedigin anda...
Dhea ya gelince bu hormon pkoslularda yuksek cikar ne kadar yüksek o kadar kil cok anlamina gelir testesteronla baglantilidir... cok yuksek degil...
Kilo problemin varsa az bi diyet spor yada eskiden cok zayif 7 kg uzeri aldiysan birden vucut onda da afallayabiliyor duzene girecegine lh in dusecegine garanti veririm... yani senin oykunu bilmeden yorumladim ama genel anlamda iyi bir test diyebilirim...
Teşekkür ediyorum. Ara ara pkos belirtisi gösteriyorum Evet. Yaş 25. Adetler genel olarak düzenli. İnternette ben de pko olanlarda dhea yüksek çıkar diye okudum fakat üst değer 340 olduğuna göre bana benimki düşük sayılabilecek gibi geldi