Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasın canım benim hemen cevapladğın için .. prl nin 25 olması gerekiyormuş 24.4 olmayan diyor bisey anlamadım yaaa .. bide bu erkeklik hormonu denen dhaeso4 sıkintılı bi hormon galibacanım prolaktiinin çok az yüksek diğeride erkeklik hormonu demekmiş o baya yüksek
Yaşım 25 pcos var denmişti ama çok dert edilcek kadar degil dedi doktor adet gorüyorum düzenli her 27 günde bir pcos un etkisi ile yükselor mi ? Fshm en üstte cekmeye calıştım ama sığmadı . 5.7 oda normalYaşin kaç? Lh çok abartı yüksek değil.
Dhea böbrek üstü bezlerinin salgıladığı her kadında yumurta kalitesi için cok önemli bir hormon. Yaşın genç ise yüksek olabilir.
Fsh değerin kaç?
Yaşin kaç? Lh çok abartı yüksek değil.
Dhea böbrek üstü bezlerinin salgıladığı her kadında yumurta kalitesi için cok önemli bir hormon. Yaşın genç ise yüksek olabilir.
Önemli bir hormon sıkıntılı bir hormon değil…
Fsh değerin kaç?
benimde proliaktinim 48 yüksek buda süt hormonu gebeliğe engel deniliyor ama o kadar yğksek değil ikimizinde ilaç veriyor diğer hormonda gebeliğe engelmiş canım erkeksi kıllanman yüzünde vya sivilce tarzı eşyler çok muSagolasın canım benim hemen cevapladğın için .. prl nin 25 olması gerekiyormuş 24.4 olmayan diyor bisey anlamadım yaaa .. bide bu erkeklik hormonu denen dhaeso4 sıkintılı bi hormon galiba
Hemde nasıl baş edemiyorum demekki bundanmış sivilce yok o kadar çok adwt dönemlerim yaklaşrken bi tane fırlıyo falan ama kıllanmadan cok muzdariptimbenimde proliaktinim 48 yüksek buda süt hormonu gebeliğe engel deniliyor ama o kadar yğksek değil ikimizinde ilaç veriyor diğer hormonda gebeliğe engelmiş canım erkeksi kıllanman yüzünde vya sivilce tarzı eşyler çok mu
Referans aralığının aslında genel geçerliliği yok.Yaşım 25 pcos var denmişti ama çok dert edilcek kadar degil dedi doktor adet gorüyorum düzenli her 27 günde bir pcos un etkisi ile yükselor mi ? Fshm en üstte cekmeye calıştım ama sığmadı . 5.7 oda normal
evet canım bunlarda belirtileri ilaç tedavisi uygular sıkıntı etme artık çoğu şeyin çözümü basitHemde nasıl baş edemiyorum demekki bundanmış sivilce yok o kadar çok adwt dönemlerim yaklaşrken bi tane fırlıyo falan ama kıllanmadan cok muzdariptim
Kıllanma hat safha da bildiğin erkeksi ve sert , ondan yana çok problem yaşyordum hala da öyle .. Dhea hormonu hamilelge engelmiş 2 aylkta evliyimReferans aralığının aslında genel geçerliliği yok.
Dhea hormonu düşük olduğunda yumurtalar gerçekten kalitesiz oluyor.
Sizin değer yaşınıza göre gençsiniz güzel.
Zaten eğer vücudunuz da kıllanma felan yoksa sorunda yoktur.
25 yaşındasınız, benimde gençken hatta 20 yaşında annem Lh hormonuma baktırıyordu. Bi tık yüksekti sizin gibi. Hiç sorun olmaz demişler.
Pcos hakkında pek bilgim yok ama sizin ki hafif ise sorun yok. İleri derece pcos olan arkadaşlar var platforma sorun yaşıyorlar.
Sizin şu an hormonlar tavan zaten:) düzelir hiç merak etme.
Doktoruna göstermediysen göster sonuçlarını, sorularını sor çekinme, aklına ne takılıyor ise sor.
Hamdolsun şu hipofiz bezi tümörü korkutuyor yaevet canım bunlarda belirtileri ilaç tedavisi uygular sıkıntı etme artık çoğu şeyin çözümü basit
Sende ben gibisin araştırıp en kötüsünü düşünüyorsun ah şu kafamızdaki kötü senroyaları atsak herşey yoluna varacak ama panik atak hastasıyım düzelemiyorum ben alttan muayene olamıyorum perşembe yumurta boyunu ölçücek onu bile 1 haftadır düşnüüyorum nasıl yapacağım diyeHamdolsun şu hipofiz bezi tümörü korkutuyor ya
Prolaktin yüksek çıkmış. Adet günü mü verdiniz hormon testini ?Bi bakarmısınız bayanlarr cok zor bi tablo mu var burada korkmalımıyım korkmamalımıyım ..
Muayene konusunda hiç bir problemim yok ya temiz cktıkça bende seviniyorum sende hiç korkma kendini sıkma muayene sırasında acı vermiyorsa problem yok demektir Alttan muayenede ilk oldum bende birazda o doktorunun sana yaklaşmına baglıSende ben gibisin araştırıp en kötüsünü düşünüyorsun ah şu kafamızdaki kötü senroyaları atsak herşey yoluna varacak ama panik atak hastasıyım düzelemiyorum ben alttan muayene olamıyorum perşembe yumurta boyunu ölçücek onu bile 1 haftadır düşnüüyorum nasıl yapacağım diye
Adetimin 4. Günü verdim ama kadınlarda 15 ila 25 arası olması gerekiyormuşProlaktin yüksek çıkmış. Adet günü mü verdiniz hormon testini ?
Prolaktin in olması gereken değeri 10-15 arası en fazla.
Prolaktin yüksek çıkmış. Adet günü mü verdiniz hormon testini ?
Prolaktin in olması gereken değeri 10-15 arası en fazla.
evet vajinusmus geçmişim oldugu için böyle zaten yaptırmak zorundayım inşallah cesaret edipMuayene konusunda hiç bir problemim yok ya temiz cktıkça bende seviniyorum sende hiç korkma kendini sıkma muayene sırasında acı vermiyorsa problem yok demektir Alttan muayenede ilk oldum bende birazda o doktorunun sana yaklaşmına baglı
Prolaktin yüksek çıkmış. Adet günü mü verdiniz hormon testini ?
Prolaktin in olması gereken değeri 10-15 arası en fazla
Bak kendin diyorsun vajinismus geçmişim diyorsun geçmiş geçmişte kaldı bugününe bakk nefes al ve de ki herşeyin üstesinden gelebilirim . Hayırlara vesile olsun insaAllah şu kandil günü ..evet vajinusmus geçmişim oldugu için böyle zaten yaptırmak zorundayım inşallah cesaret edip
amin canım inşallah rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasıp etsinBak kendin diyorsun vajinismus geçmişim diyorsun geçmiş geçmişte kaldı bugününe bakk nefes al ve de ki herşeyin üstesinden gelebilirim . Hayırlara vesile olsun insaAllah şu kandil günü ..
Öyle yazıyor ama 25 yine de yüksekAdetimin 4. Günü verdim ama kadınlarda 15 ila 25 arası olması gerekiyormuş
DoğrudurÖyle yazıyor ama 25 yine de yüksek