- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
canım tsh nin birazcık yüksek çıkması çok bir sorun teşkil etmezmiş, benim de yüksek çıktı, gebelik nedeniyle yükselmiş olabilir dediler onun altında yazdıkların var ya t3-t4 onlar normal sınırlarda olduğu için korkmana gerek yok dedi doktorum, senin de normal çıkmış onlar
bak canım bir site var doktor sitesi diye bence oraya gir üye ol hormon sonuçlarını yaz doktorlara o da sana yorumlasın çünkü ben öyle yaptım hem kendi hormon sonuçlarımı hem eşimin sonuçlarını 4 5 tane doktora sordum hepsi cevapladı hepsinormal çıktı.eğer o siteye girip bunları doktorlara sorarsan daha iyi cevap alırsın canım
dıptıscımm sen hamilemiydin yaaa en son 2. çizgi silikti ama kendi derdime düştüm unuttum valla
Bu konuyu o kadar çok araştırdımki canım..Bebeğimi düşürmeme sebep oluyordu çünkü..TSH degeri gebelerde çok önemli bir deger..gebelerin değeri 2,5 olmalı normaldede 3 canım...Endokroloji uzmanına gitmelisin.benim ikaçla degerimi düşürdüler 125mg çıktı..bu hormon kilo vermemene gevbe kalmamana ve gebeysen düşüğe sebep olabiliyor..
Yani hafife alma lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?