Bu sonuçların bir ayda ne kadar değişmiş bunları nar yaptın mesaja Amh değerin yükseldi çok merak ediyorum19.01.2023 tarihinde yapılan TSH 4.30 LH 2.71 PROGESTERON 0.4 FSH 3.6 PROLAKTİN 25.46 ESTRADİOL 72 AMH 0.657
08.02.2023 tarihinde yapılan TSH 3.44 LH 2.52 FSH 6.99 PROLAKTİN 23.83 ESTRADİOL 55 AMH 1.05 çıktı sonuçların normal mi erken menopoz yada hamile kalamama sorunu olur mu yumurta yetersizliğimi var doktor öyle söyledi
Evet 3. günadetin 3. gunu mu yapildi
Evetadetin 3. gunu mu yapildi
adetin 3. gunu mu yapildi
8Subat adetin 3. gunu ise fena degil bence amh umitsiz vaka degil ama lh bilemiyorum doktor bu hormon hakkinda ne dedi adetleriniz kac gunde bir oluyor polikistik over var mi19.01.2023 tarihinde yapılan TSH 4.30 LH 2.71 PROGESTERON 0.4 FSH 3.6 PROLAKTİN 25.46 ESTRADİOL 72 AMH 0.657
08.02.2023 tarihinde yapılan TSH 3.44 LH 2.52 FSH 6.99 PROLAKTİN 23.83 ESTRADİOL 55 AMH 1.05 çıktı sonuçların normal mi erken menopoz yada hamile kalamama sorunu olur mu yumurta yetersizliğimi var doktor öyle söyledi
Polikistik over hakkında bişi söylemedi 21 24 günde düzensizliğim yok her ay adet görüyorum. Sadece 1 2 gün oynama oluyor arasında8Subat adetin 3. gunu ise fena degil bence amh umitsiz vaka degil ama lh bilemiyorum doktor bu hormon hakkinda ne dedi adetleriniz kac gunde bir oluyor polikistik over var mi
ilk cocuk mu yasiniz kaclarda acabaPolikistik over hakkında bişi söylemedi 21 24 günde düzensizliğim yok her ay adet görüyorum. Sadece 1 2 gün oynama oluyor arasında
36 yaşındayım çocuğum yok henüzilk cocuk mu yasiniz kaclarda acaba
tamam yasiniz buyuk degil hic korkmayin devlete mi gidiyorsunuz kac yillik evlilik36 yaşındayım çocuğum yok henüz
Ben tesadüfen gittim ikizim dış gebelik yaşamıştı ve rahmi tersmiş ikiz olduğumuz için doktor aynı sorun onda da olabilir acil gelsin demiş öyle gittim ve çocuğun olmaz tüp bebek yapılması gerek hemen yada yumurtalığın dondurman gerek erken menopoza giriyorsun dedi özel tüp bebek hastanesiymiş gittiği yerde bende orada aynı doktora muane oldum ama şöyle birşey daha var dış gebelik için kürtaj yapmamış kanser hastalarına kullanılan bir iğne varmış onu yapmış iki kere yüksek dozda dış gebeliği o şekilde sonlandırmış ben de güvenemedim açıkcası ben evli değilim nişanlıyım şuan yaza evleneceğimtamam yasiniz buyuk degil hic korkmayin devlete mi gidiyorsunuz kac yillik evlilik
Özel başka bir hastanede aynı testleri bir ay sonra tekrar yaptırdım şuan devamlı gittiğim bir doktor yok açıkçasıBen tesadüfen gittim ikizim dış gebelik yaşamıştı ve rahmi tersmiş ikiz olduğumuz için doktor aynı sorun onda da olabilir acil gelsin demiş öyle gittim ve çocuğun olmaz tüp bebek yapılması gerek hemen yada yumurtalığın dondurman gerek erken menopoza giriyorsun dedi özel tüp bebek hastanesiymiş gittiği yerde bende orada aynı doktora muane oldum ama şöyle birşey daha var dış gebelik için kürtaj yapmamış kanser hastalarına kullanılan bir iğne varmış onu yapmış iki kere yüksek dozda dış gebeliği o şekilde sonlandırmış ben de güvenemedim açıkcası ben evli değilim nişanlıyım şuan yaza evleneceğim
igne ile de islem yapildigini diydum bilgim yok. amh icin saracoglunun incir kurunu dene yaza kadar toparlarsin insBen tesadüfen gittim ikizim dış gebelik yaşamıştı ve rahmi tersmiş ikiz olduğumuz için doktor aynı sorun onda da olabilir acil gelsin demiş öyle gittim ve çocuğun olmaz tüp bebek yapılması gerek hemen yada yumurtalığın dondurman gerek erken menopoza giriyorsun dedi özel tüp bebek hastanesiymiş gittiği yerde bende orada aynı doktora muane oldum ama şöyle birşey daha var dış gebelik için kürtaj yapmamış kanser hastalarına kullanılan bir iğne varmış onu yapmış iki kere yüksek dozda dış gebeliği o şekilde sonlandırmış ben de güvenemedim açıkcası ben evli değilim nişanlıyım şuan yaza evleneceğim
Amh düşük ama yaptığın kür fsh hormonunu mucize gibi düşürmüş fsh ı yüksek olanlar bunu kullanmalı kesinlike19.01.2023 tarihinde yapılan TSH 4.30 LH 2.71 PROGESTERON 0.4 FSH 3.6 PROLAKTİN 25.46 ESTRADİOL 72 AMH 0.657
Fsh ı düşürmedi yükseltti benim düşüktü FSH hormonumAmh düşük ama yaptığın kür fsh hormonunu mucize gibi düşürmüş fsh ı yüksek olanlar bunu kullanmalı kesinlike
Bir fitoterapi doktorunun uyguladığı tedavi bu bana kendimce birşey kullanmadımacilen güveneceğiniz bir doktor bulun ve muayene olun. tsh yani tiroid yüksek. amh hep aynı yerde ölçülmeli ve lh ile birlikte değerlendirilmeli. Ama beni esas endişelendiren döngü süreniz. hep mi 21-24 gündü? geçen ay doktoruma menopoz nasıl anlaşılır diye sordum o da adetlerin önce kısalır, mesela 28'den 24-25'e düşer sonra da uzamaya başlar, kısa olduğu dönemde yumurtlama vardır gebelik olabilir ama tekrar uzadığı dönemde artık yumurtlama bitmiştir dedi. ihmal etmeyin, içinize sinecek bir yerde bir daha muayene olun. sorununuz var mı, varsa ne, net anlamadan kürlere girişmeyin.
Teşekkürler inşallahigne ile de islem yapildigini diydum bilgim yok. amh icin saracoglunun incir kurunu dene yaza kadar toparlarsin ins