- 7 Ocak 2022
- 400
- 50
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
Merhaba fsh lh prolaktin ve amh testlerini adetin 4. Günü verebilir miyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en doğru sonuç adetin 3. Günü canım hiç şaşmazMerhaba fsh lh prolaktin ve amh testlerini adetin 4. Günü verebilir miyiz
Duphaston kullanıyorum kanamam oldu azıcık ama şuan tık yok yineen doğru sonuç adetin 3. Günü canım hiç şaşmaz
Yani onu çok bilmiyorum canım ama bende de pcos vardı daha önce gittiğim bi hastanede sağolsınlar hiçbir halt yapmadan bir de özel hastane tek bir idrar tahiliyle bende 15 bin alıp herşeye baktık diyerek pcos teşhisi koydılar sonrasında hiçbişey demediler ilaç falan da verilmedi zayıfla gel dediler devlet hastanesine gittim orda da adetimin 3.günü kan testi yapıldı bütün değerlerim gayet iyi çıktı pcos yok denildi sadece ultrason görüntüm varmış adetim herşeyim düzenli tsh ım gebelik için 1 tık yüksekti gebelik için 2.5 isteniyormuş benim 3 dü dahiliyeye yönlendirerek ilaç başladım en düşük dozuyla onu kullanıyorum yani en iyisi 3. Gün bence sende doktorun ne derse desin 3 . Gününe denk getirDup
Duphaston kullanıyorum kanamam oldu azıcık ama şuan tık yok yine
Umarim bebeğiniz olur ben 27 yaşındayım hani adetim gecikti ilk kez 48 gün doktorda o ilacı verdi adetij 2. Günü gel dedi ama benim o gün gitmem imkansız diye 3 veya 4. Gün olur mu diye düşündüm cubku ben 10 gün adet oluyorumYani onu çok bilmiyorum canım ama bende de pcos vardı daha önce gittiğim bi hastanede sağolsınlar hiçbir halt yapmadan bir de özel hastane tek bir idrar tahiliyle bende 15 bin alıp herşeye baktık diyerek pcos teşhisi koydılar sonrasında hiçbişey demediler ilaç falan da verilmedi zayıfla gel dediler devlet hastanesine gittim orda da adetimin 3.günü kan testi yapıldı bütün değerlerim gayet iyi çıktı pcos yok denildi sadece ultrason görüntüm varmış adetim herşeyim düzenli tsh ım gebelik için 1 tık yüksekti gebelik için 2.5 isteniyormuş benim 3 dü dahiliyeye yönlendirerek ilaç başladım en düşük dozuyla onu kullanıyorum yani en iyisi 3. Gün bence sende doktorun ne derse desin 3 . Gününe denk getir
O baya sürüyormuş canım bence sende de pcos olabilir daha önce böyle bişey dendi mi pcosun belli çeşitleri uzun süren ya da kısa süren adet çok sancılı düzenli düzensiz adet gibi gibi ben şanslı olanlardanım adetim çok düzenlidir bu arada bende 23 yaşındayım 1.5 senelik evliyim hiç olmadı bu ay hiç yumurtlama çatlama değerlendiremedim taşınma telaşından ilişki de 2 günde 3 günde bir değerlendirebildik adetim 21 ydi 2 gün geçtim bakalım hiç umudum yok muhtemelen strestendir diyorum ama hiçbir belirtim de yok bakalımUmarim bebeğiniz olur ben 27 yaşındayım hani adetim gecikti ilk kez 48 gün doktorda o ilacı verdi adetij 2. Günü gel dedi ama benim o gün gitmem imkansız diye 3 veya 4. Gün olur mu diye düşündüm cubku ben 10 gün adet oluyorum
Ben de ultrason temiz çıktı ama kadın sandı ben hamile kalmak istedim olmadı normalde 33 günde bir olurdumO baya sürüyormuş canım bence sende de pcos olabilir daha önce böyle bişey dendi mi pcosun belli çeşitleri uzun süren ya da kısa süren adet çok sancılı düzenli düzensiz adet gibi gibi ben şanslı olanlardanım adetim çok düzenlidir bu arada bende 23 yaşındayım 1.5 senelik evliyim hiç olmadı bu ay hiç yumurtlama çatlama değerlendiremedim taşınma telaşından ilişki de 2 günde 3 günde bir değerlendirebildik adetim 21 ydi 2 gün geçtim bakalım hiç umudum yok muhtemelen strestendir diyorum ama hiçbir belirtim de yok bakalım
İnşallah kan sonuçlarında temiz çıkar canım kan sonuçlarını banada özelden ya da burdan at bakalım canım artık burda herkesle karşılaştıra karşılatıra kendimizinkilerden pay biçerek öğrendik neyin nasıl ne durumda olmasını gerektiğiniBen de ultrason temiz çıktı ama kadın sandı ben hamile kalmak istedim olmadı normalde 33 günde bir olurdum
Tabi atarim inşallah adet olmusumdur tam emin hala değilimİnşallah kan sonuçlarında temiz çıkar canım kan sonuçlarını banada özelden ya da burdan at bakalım canım artık burda herkesle karşılaştıra karşılatıra kendimizinkilerden pay biçerek öğrendik neyin nasıl ne durumda olmasını gerektiğini![]()
Tabi atarımİnşallah kan sonuçlarında temiz çıkar canım kan sonuçlarını banada özelden ya da burdan at bakalım canım artık burda herkesle karşılaştıra karşılatıra kendimizinkilerden pay biçerek öğrendik neyin nasıl ne durumda olmasını gerektiğini![]()