Adetimin bitişinin 5.günündeHormon tahlilini kaçıncı günde yaptırdın
Nasıl bir tedavi uygularlarki canım benim randevum da pazartesi günü doktor ne diyecek acaba umarım ileride hamile kalmama mani olmaz bu durumLh prolaktin total testosteron yüksek canım ,sendeki şikayetlerin aynısı bende var tedaviye başlicam inşallah
Canım en önemli şey moral daha sonra tedaviNasıl bir tedavi uygularlarki canım benim randevum da pazartesi günü doktor ne diyecek acaba umarım ileride hamile kalmama mani olmaz bu durum
Yaş 21 daha bekarım canımCanım en önemli şey moral daha sonra tedaviher doktorun tedavi şekli farklı . Sana hormonlarının düzene girmesi için ilaç verir muhtemelen . En önemlisi kilo vermek ama oda bizim için çok zor ama azimle olacak yaş kaç evli msnz
Çok şanslısın ki bekarsın ilaç tedavisiyle düzene girersin. Evli olsaydın bu değerler hamilelik için çok sıkıntılı olurdu . Mesela benim total testosteronum, lh hormonum biraz yüksek hamile kalamıyorum tedavi şart bu yüzdenYaş 21 daha bekarım canım
İnşallah sende hayırlısıyla bebek sahibi olursun canım benimSen
Çok şanslısın ki bekarsın ilaç tedavisiyle düzene girersin. Evli olsaydın bu değerler hamilelik için çok sıkıntılı olurdu . Mesela benim total testosteronum, lh hormonum biraz yüksek hamile kalamıyorum tedavi şart bu yüzden
Canım senin değerlerin kaç peki onu merak ettim de?Amin inşallah
Sınır mesela 1.67 ise benim ki 2.58 çıkmıştıCanım senin değerlerin kaç peki onu merak ettim de?
Lh hormonun kaç canımSen
Çok şanslısın ki bekarsın ilaç tedavisiyle düzene girersin. Evli olsaydın bu değerler hamilelik için çok sıkıntılı olurdu . Mesela benim total testosteronum, lh hormonum biraz yüksek hamile kalamıyorum tedavi şart bu yüzden
Adetli değildim canım lh yüksek çıktığında ,bugün adetliyken hormon vercem . Lh 10.48 diLh hormonun kaç canım
11 e yakın canımLh hormonun kaç canım
11 e yakın canımLh hormonun kaç canım