Hormon testini ne zaman yaptırmalıyım?

mavininumutlutonu

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
123
117
28
Merhaba hanımlar, adet gecikmesinden dolayı muayene olmuştum. Ultrasonda kist veya miyom görünmedi, hormon testi gayet normal çıktı. Stresten, üzüntüden olabilir dedi doktor. Duphaston kullandım. Bugün 17 gün gecikme ile adet oldum. Adetin 2 veya 3. günü kontrole gel tekrar hormonlara bakalım demişti. Yarın 2. günüm, randevu aldım ama randevum iptal edildi. Yarına başka randevu da yok. Pazartesiye alabiliyorum ama o da çok geç oluyor. Ne tavsiye edersiniz ne yapayım? Randevusuz gitsem yardımcı olurlar mı?

Eklentiler

• IMG_20230316_190409.jpg
    IMG_20230316_190409.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba hanımlar, adet gecikmesinden dolayı muayene olmuştum. Ultrasonda kist veya miyom görünmedi, hormon testi gayet normal çıktı. Stresten, üzüntüden olabilir dedi doktor. Duphaston kullandım. Bugün 17 gün gecikme ile adet oldum. Adetin 2 veya 3. günü kontrole gel tekrar hormonlara bakalım demişti. Yarın 2. günüm, randevu aldım ama randevum iptal edildi. Yarına başka randevu da yok. Pazartesiye alabiliyorum ama o da çok geç oluyor. Ne tavsiye edersiniz ne yapayım? Randevusuz gitsem yardımcı olurlar mı?
Devlet hastanesin de erken gidersen sıra veriyorlar yarın git doktora olup biteni anlat sana hormon testi yapacaktır diğer günde kendi doktoruna gidersin. Yoksa diğer adet gününü beklemen gerekir. Hormon testlerini 2. Gün yapmak istiyor doktorlar. Aklıma başka bişey gelmedi inşallah işini rast gider

X