Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor da normal hatta süper dedi 1 yıldır denememize ragmen gebelik oluşmadı amh değerinin 5 üstü olması pko mu diye düşündürüyordeğerlerin normal gözkyor
ama bu testler ocakta yapılmış yenilerini yaptırmanız daha sağlıklı olacaktır benceDoktor da normal hatta süper dedi 1 yıldır denememize ragmen gebelik oluşmadı amh değerinin 5 üstü olması pko mu diye düşündürüyor
Ocaktaki sonuçlara göre çok iyi dedi o zaman gösterdiğim doktor daha sonra hiç doktora gitmedim 8 ay geçti üzerinden gene de gebelik olmayınca yorumları okuyunca pko muyum diye düşündümama bu testler ocakta yapılmış yenilerini yaptırmanız daha sağlıklı olacaktır
yok bence sen öyle düşünme tekrar bir doktora git eşin sperm testi yaptırdı mı ?Ocaktaki sonuçlara göre çok iyi dedi o zaman gösterdiğim doktor daha sonra hiç doktora gitmedim 8 ay geçti üzerinden gene de gebelik olmayınca yorumları okuyunca pko muyum diye düşündüm
Amh ı gördükten sonra diğerlerine bakmadım pko var zaten pko en net amh ve vajinal muayne ile anlaşılır1 yıllık evliyim hormon testlerim bunlar Eki Görüntüle 2900024 Eki Görüntüle 2900024 anlayanlar yorumlayabilir mi
Vajinal muayene de baktı sorun yok dedi ama başka doktora da gitmelimiyim bilemedimAmh ı gördükten sonra diğerlerine bakmadım pko var zaten pko en net amh ve vajinal muayne ile anlaşılır
Yaptırdğı 125 milyon çıktı yüzde elli hareketli onada doktor yeterli demişyok bence sen öyle düşünme tekrar bir doktora git eşin sperm testi yaptırdı mı ?
Lh fsh dan yuksek olunca pko oluyo diye biliyorum ama dpktor bisey demedigine gore sorun yok o zamanOcaktaki sonuçlara göre çok iyi dedi o zaman gösterdiğim doktor daha sonra hiç doktora gitmedim 8 ay geçti üzerinden gene de gebelik olmayınca yorumları okuyunca pko muyum diye düşündüm
Evet sonuçların cok iyi gerçekten. Amh yüksek pkoda olabilir. Esinizde sıkıntı olabilir.Doktor da normal hatta süper dedi 1 yıldır denememize ragmen gebelik oluşmadı amh değerinin 5 üstü olması pko mu diye düşündürüyor