Gebeliğe Hazırlık Hormon testinden anlayanlar bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Morsumbul92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
78
52
3
32
Arkadaşlar ben gebe kalmak istiyorum ultrasyon cihazıyla doktorum baktı herşey normal dedi, genel ve ayrıntılı muayene olmadım sadece adetin 3.günü kan vermiştim sonuçlarımı yorumlar mısınız? Bu sonuçlara göre herşey normal mi..şimdiden teşekkürler.
Estradiol 68.9
FSH 4.47
LH 5.28
Prolaktin 9.29
Beta hcg 0.1

Bildigim kadariyla estradiol 50nin alti olmasi gerekiyor regl döneminde.drnuz daha dogru yorum yapar.

Bildigim kadariyla estradiol 50nin alti olmasi gerekiyor regl döneminde.drnuz daha dogru yorum yapar.
Doktorum sadece şunu söyledi çok hafif bi oynama var ilaca gerek yok dedi. Sadece adet gecikmesi yaşıyorum. Doktor da ayaküstü söyledi zaten pek emin olamadım.

Biz evliligimin ilk 5 ayi denedik olmadi 5. Ayinda hamile kaldim.boyle seyler bi sorununuz yoksa Allah ne zaman dilediyse o zaman oluyor. 3 ay coook kisa bi sure hamilelige odaklanmadan akisina birakin o zaman daha rahat hamile kalirsiniz

Biz evliligimin ilk 5 ayi denedik olmadi 5. Ayinda hamile kaldim.boyle seyler bi sorununuz yoksa Allah ne zaman dilediyse o zaman oluyor. 3 ay coook kisa bi sure hamilelige odaklanmadan akisina birakin o zaman daha rahat hamile kalirsiniz
Bunu okuduğum iyi oldu bebek planlıyorum hemen olmazsa moralimi bozmayacağım:)

Aynen ben olmadikca kendimi kisir ilan ettim sonra durdum ben napiyorum ya daha yeni evliyim tadini cikarayim dedim pattt o ay hamile kaldim isin ozu rahatlamkta sakli.tabiatin dogasinda var neyi cok istersen o senin imtihanin oluyor maalesef

35 yaştı altıysanız 1 yıl korunmasız ilişkiye rağmen olmuyorsa doktora gidip eşinizle tahlil yaptırın çünkü erkekte de sperm sorunsalı olabiliyor ,35 yaş üstü ise 6 ay içinde olmuyorsa doktora gitmeli .siz moralinizi bozmadan çalışmalara devam edin

Yok 1 yıllık evliyim 24 yaşım :) henüz deneyeceğiz inşallah. Sağolun

Aynen ben olmadikca kendimi kisir ilan ettim sonra durdum ben napiyorum ya daha yeni evliyim tadini cikarayim dedim pattt o ay hamile kaldim isin ozu rahatlamkta sakli.tabiatin dogasinda var neyi cok istersen o senin imtihanin oluyor maalesef
Doğru söylüyorsunuz stres çok etkiliyor düşünmemek lazım rahat rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…