• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon testinde beta hcg var mı? Kimyasal gebelik nedir?

_eftelya_

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
2.712
1.152
373
Merhaba...

2 ay önce hormon testi yaptırdım,fsh değerimi takip etmek için.Sonuçları aldığımda fsh 9 küsürdü,fakat benim anlamadığım birde beta hcg vardı 11,9 ve tekrarlanmıştır yazıyordu yanında da.Testi yazan doktorla görüşemedim,kendisi mi yazmıştı betayı yoksa nerden çıktı bu tekrarlanmıştır diye belirtilmiş test...

Başka bir doktora götürdüm direkt,muayene falan olmadım ama bana kimyasal gebelik olabilir dedi,adetle birlikte düşmüştür büyük ihtimalle dedi.Testi tekrarlarsan değerin sıfırlanmış olacaktır dedi.Zaten adetimdede bir gariplik vardı,koku bakımından...

Şimdi ben o testi tesadüfen yapmış olmasaydım böyle birşeyden haberim olmayacaktı...

Yarın yine hormon testi yaptıracağım,fsh ve e2 yaptır dedi doktorum.Bununla birlikte acaba yine beta hcg yaptırsam mı? Psikolojik mi bilmiyorum ama hem erken oldum bu ay,hemde sanki yine koku var gibi geliyor... 2 ay önceki durumdan dolayı da kendi doktoruma gidip muayene olmadığıma pişmanım,neyin ne olduğu belli değil şimdi.Eğer kimyasal gebelikse bu ilerisi için de önemli bir durum...

Kafam karıştı iyice...

Back