Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok yani regl dönemi demek istedim zaten benimkilere baktım çok yakın değerler bana doktor herşey çok iyi demişti bizim de olmuyor 4 sene olacak deniyoruz
Yok yani regl dönemi demek istedim zaten benimkilere baktım çok yakın değerler bana doktor herşey çok iyi demişti bizim de olmuyor 4 sene olacak deniyoruz
Amin inşallah yarın ben de rahim filmi çektireceğim eğer size söylemedilerse bi sonraki hastane ziyaretiniz de mutlaka dile getirin ben anca çektirebileceğim siz beklemeyin bu kadar
Amin inşallah yarın ben de rahim filmi çektireceğim eğer size söylemedilerse bi sonraki hastane ziyaretiniz de mutlaka dile getirin ben anca çektirebileceğim siz beklemeyin bu kadar
rahim filmi çektirdim temiz çıktı ben eşimden kaynaklı biraz oyalanmak durumunda kaldım baktık olmuyor son çaere artık o da doktora görünmeye ikna oldu..
Canım hormon değerlerin gayet iyi ama amh bakıldı mı gerçi lh fsh oranından amh de sorun olduğunu düşünmüyorum. Eğer hsg çekildiysen rahminde herhangi bir perde vs yoksa tüpler açıkça bu değerlerle hamile kalamadıysan ya erkek faktörü vardır ya da sebepsiz infertilite dir canım.