• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hormon testime bakar mısınız ?

cicilibicili5

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
17
0
16
Amasya
herkese selam kızlar 19 yaşındayım adet düzensizliği sebebiyde doktora gittim ultrosonda bişey yok herşey normalmiş sonra hormon testi yapılldı.sonuçlarım
tsh:3.5
fsh:9.31
lh:19.45
estradiol :35
prolaktin :21.8

bir doktor polikistik oversın dedi.diğer doktrorum da hormon değerlerin normal dedi napıcam kızlar yorumlar mısınız :S kilo sorunum yok 50 kiloyum tüylenme şikayetim de çok yok ama sivilcelerim var polikistik over mıyım ?

Bu testler ve ultrason yapıldığında sen regl miydin ?

başka bir doktora gitmeni tavsiye ediyorum hem ultrason hem tahliller temizse ,nasıl teşhis koyduki ?

lh fsh birbirine yakın olmalı bunlarda bir sorun var.
ama kistin yokmuş
ozaman nasıl sana pko dediğii anlamadım doktorun
bence sonuçlarını başka doktora da göster
adetlerinde azalma kısalma varsa da doktora belirt

herkese selam kızlar 19 yaşındayım adet düzensizliği sebebiyde doktora gittim ultrosonda bişey yok herşey normalmiş sonra hormon testi yapılldı.sonuçlarım
tsh:3.5
fsh:9.31
lh:19.45
estradiol :35
prolaktin :21.8

bir doktor polikistik oversın dedi.diğer doktrorum da hormon değerlerin normal dedi napıcam kızlar yorumlar mısınız :S kilo sorunum yok 50 kiloyum tüylenme şikayetim de çok yok ama sivilcelerim var polikistik over mıyım ?

Mrhb:) bendede bekarken aynı senın gbı adet duzensızlıgı vardı Tam 5 hastanede kontrol oldum hormonlar normal Ultrasyon normal
kist yok PCo olabılırsın dediler.
Evlendim il işim Kadın doguma gitmek oldu cunkı vajınal ultrasyonla daha net gorunuyor yumurtalıklar Bekarken alttan bakamıyorlar
Pco göründü hemen
Lh biraz yüksek sende sınırı 15 diye biliyorum ben
Fsh da 9 sınır dıye bılıyorum
Pco adayı olabılırsın ama vajınal ultrasonla bakılmadıgı muddetce kesın tanı konulmuyor
Benim Dr um bana şöyle bir konusma yaptı
- PCO diye bilmemiz ıcın Yumurtlama olmaması gerekıyor
yumurtalıktakı kıstler zaten yumurtanın catlamaması ve kıste donusmesıyle olusuyor kistleri cok onemsemıyorum
yumurtlama yoksa Pco dıyebılır demıstı umarım yardım etmısımdır :)

Mrhb:) bendede bekarken aynı senın gbı adet duzensızlıgı vardı Tam 5 hastanede kontrol oldum hormonlar normal Ultrasyon normal
kist yok PCo olabılırsın dediler.
Evlendim il işim Kadın doguma gitmek oldu cunkı vajınal ultrasyonla daha net gorunuyor yumurtalıklar Bekarken alttan bakamıyorlar
Pco göründü hemen
Lh biraz yüksek sende sınırı 15 diye biliyorum ben
Fsh da 9 sınır dıye bılıyorum
Pco adayı olabılırsın ama vajınal ultrasonla bakılmadıgı muddetce kesın tanı konulmuyor
Benim Dr um bana şöyle bir konusma yaptı
- PCO diye bilmemiz ıcın Yumurtlama olmaması gerekıyor
yumurtalıktakı kıstler zaten yumurtanın catlamaması ve kıste donusmesıyle olusuyor kistleri cok onemsemıyorum
yumurtlama yoksa Pco dıyebılır demıstı umarım yardım etmısımdır :)

çok teşekkür ederim canım açıklamaların için sanırım lh /fsh oranım dan dolayı pco teşhisim kondu haziranın sonunda bir daha kontrole gidicem hormonlarım ne durumda diye :)

çok teşekkür ederim canım açıklamaların için sanırım lh /fsh oranım dan dolayı pco teşhisim kondu haziranın sonunda bir daha kontrole gidicem hormonlarım ne durumda diye :)

Rica ederim Cnm hormonlarına Baktır Regl 3 gunu bende yarın gıdıcem baktırmaya
evlendıkten sonra daha rahat tanı koyuyorlar :) umarım yardımcı olmusumdur
ıns saglıgımıza kavusuruz

Rica ederim Cnm hormonlarına Baktır Regl 3 gunu bende yarın gıdıcem baktırmaya
evlendıkten sonra daha rahat tanı koyuyorlar :) umarım yardımcı olmusumdur
ıns saglıgımıza kavusuruz

daha 19 yaşında ve evli olmadığım için uzun süre vajinal kont olamıycak sanırım :( teşekkür ederim canım tekrar

arkadaşlar merhaba 1 yıllık evliyim ve artık bir bebek istiyoruz hiç korunmadık bu süre içinde ama henüz birşeyimiz yok eşimde ve bende herşey gayet normaliz bu ay tam hamile kaldım derken yine olmadı 1 günlük bir gecikme yaşadım tüm belirtilerim de vardı ve her zamankinin altında sadece lekelenme şeklinde adet gördüm doktoruma kasık ve alt karın ağrısı şikayetiyle gittim önce bir kese gördüm sanki dedi hcg istedi ama sonuç negatif çıktı şimdi iste estradiol ve beta hcg istedi sonuçlar estradiol:126 beta hcg:0.27 çıktı adetin 3. günü gel dedi okuduğum şeylere göre estradiol çok yüksek bu konu hakkında bilgisi olan varmı bana yardımcı olabilirmisiniz?

Back