Gebeliğe Hazırlık Hormon testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Estrofem tüp bebekte de veriyorlar,sizin yüksekken kullandırmasını anlamadım,sürekli hangi amaçla kullandırıyor acaba? bence gidince sorun. Yaşınız kaç?
2sene uzun bir süre, eğer gittiğiniz doktor infertilite doktoru değilse, infertilite konusunda uzman bir doktora başvurun.
24 yaşındayım canım. Estrofemi daha önce yumurta tembelliği yaşadığım için klomende takviye olsun diye veriyor doktorum. Gittiğim doktor normal kadın doğum uzmanı ama tüp bebek vb de yapmış eski çalıştığı yerlerde.

kızlar adetimin 4. günü yaptırdıgım hormon sonucları fsh 8 lh 9 e2 73 pco değilim sadece bir kistim var milim boyunda önemsiz dedi doktor. ama hormonlarım için yaşına göre yüksek dedi yaşım 24 hiç bi ilaç kullanmıyorum bu sonuclarla hamile kalamaz mıyım ? 21.günü testi ve amh istedibunları isteyecek kadar abartılı sonuc mu acaba

kızlar adetimin 4. günü yaptırdıgım hormon sonucları fsh 8 lh 9 e2 73 pco değilim sadece bir kistim var milim boyunda önemsiz dedi doktor. ama hormonlarım için yaşına göre yüksek dedi yaşım 24 hiç bi ilaç kullanmıyorum bu sonuclarla hamile kalamaz mıyım ? 21.günü testi ve amh istedibunları isteyecek kadar abartılı sonuc mu acaba
İstesin ne güzel en azından nedir ne değildir bilirsin canım

Back