Hormon testime bakar mısınız kızlar

holazehra

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
25
0
27
Merhaba kızlar ben pcos hastayım. Bir yıllık evliyim gebelik düşünmüyordum artık düşünüyorum mayıstan beri regl görmüyorum geçen gün hormon testi yaptırdım fakat regl olmadan nasıl doğru sonuç alırım bilmiyorum. Sonuçlar kötü mü sizce? Attım bakabilir misiniz acaba birde düzenleyecek olan öneriniz kür ve ya başka bir şey var mı? Şimdiden teşekkür ederim
7FD3C269-78D2-4F01-AB8E-4C7B0B0D4079.jpeg

Merhaba kızlar ben pcos hastayım. Bir yıllık evliyim gebelik düşünmüyordum artık düşünüyorum mayıstan beri regl görmüyorum geçen gün hormon testi yaptırdım fakat regl olmadan nasıl doğru sonuç alırım bilmiyorum. Sonuçlar kötü mü sizce? Attım bakabilir misiniz acaba birde düzenleyecek olan öneriniz kür ve ya başka bir şey var mı? Şimdiden teşekkür ederim Eki Görüntüle 3288837
Merhaba canım yani adetin 2-3 günü kan versen dogru sonuc alırsın adet söktürücü kullan ben öyle kullandım sonra adet olmuştum bendede pcos var gebelik düşünsen iyi olur cünkü cok gec oluyor zaten

Maydanoz kürü deneyebilirsin ama kesinlikle hamilelik olmamasına dikkat et cunku maydanoz kürü bebek olursa düşürür

Merhaba kızlar ben pcos hastayım. Bir yıllık evliyim gebelik düşünmüyordum artık düşünüyorum mayıstan beri regl görmüyorum geçen gün hormon testi yaptırdım fakat regl olmadan nasıl doğru sonuç alırım bilmiyorum. Sonuçlar kötü mü sizce? Attım bakabilir misiniz acaba birde düzenleyecek olan öneriniz kür ve ya başka bir şey var mı? Şimdiden teşekkür ederim Eki Görüntüle 3288837
1 yıllık evliyim kadın doğuma gittim çocuk sahibi olmak istediğim için hormon testi istedi prolaktin 8,70 estradiol 33,49 lh 10,59 FSH 23,03 serbest t3 3,34. Serbet t4 1,27 Total testestron 16,36 menopoz öncesi 12,09 -59,46 menopoz sonrası 48,93 TSH 1,89 yardımcı olan var mı ya da aynı durumu yasayan

X