HORMON TESTİME BAKAR MISINIZ ANLAYAN VARSA YORUMLAYABİLİR Mİ 🙏

serenaysude

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2024
32
7
22
B4A86412-441E-4C50-A833-6E1B930C4B15.jpeg

Eklentiler

• CFAEB0CA-1F4B-40FB-94A8-16DC8952EAB4.jpeg
    CFAEB0CA-1F4B-40FB-94A8-16DC8952EAB4.jpeg
    71,1 KB · Görüntüleme: 25
Prolaktin ve tsh bi tık yüksek. Adet düzensizliğiniz var mı? Tsh çok yüksek değil ama bebek istiyorsanız 2.50 ve altı istiyor doktorlar

Prolaktin hormonu yüksek çıkmış, bir ağrı kesici bile alsanız etkilenir ben prolaktin için iki kere dostinex kullandım düşüp tekrar çıkıyordu en son doktorum stres yapma kendiliğinden düşer dedi ve ilaç kullanmadım düşmüştü yani degeriniz çok yüksek değil endişelenmeyin ilaç verirse de 2 hap yarım yarım genelde kullandırıyor yani hafta da iki hap

Prolaktin ve tsh bi tık yüksek. Adet düzensizliğiniz var mı? Tsh çok yüksek değil ama bebek istiyorsanız 2.50 ve altı istiyor doktorlarE
Evet 1 ay gecikmem oldu bunun için gittim hormaon testi istediler
Prolaktin hormonu yüksek çıkmış, bir ağrı kesici bile alsanız etkilenir ben prolaktin için iki kere dostinex kullandım düşüp tekrar çıkıyordu en son doktorum stres yapma kendiliğinden düşer dedi ve ilaç kullanmadım düşmüştü yani degeriniz çok yüksek değil endişelenmeyin ilaç verirse de 2 hap yarım yarım genelde kullandırıyor yani hafta da iki hap

Evet 1 ay gecikmem oldu bunun için gittim hormaon testi istediler
Doktor daha iyi bilir belki adet düzenleyici ilaç verir. Onu kullanırsanız düzene girer inşallah beslenmenize falan da dikkat edin öyle korkulacak bi yükseklik değil ama doktora gösterin mutlaka

X