Hormon testimdeki beta hcg sorunu?

Hocam birde bu testimi adetim 3 gün verdim ve ertesi sabah adetim bitmşti lekelenme oluyordu sadece 4 gün sürdü

Merhabalar : Öncelıkle tüp bebekte merkez secımı onemlıdır. Laboratuvar tup bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.Gebelık elde etmemız saglıklı tutunma yetenegınde embrıoları , saglıklı rahım ıcı ortam ve kolay transferi gerektırır.
Tekrar eden olumsuz tüp bebek denemelerı ve olumsuz gebelık sonucları varlıgında yapılması gereken bazı testler vardır. Rahim tup fılmınızın degerlendırılmesı , Genetik faktörler(BAY -BAYAN KARYOTIP TAYINI) ,trombofili paneli(pıhtılasma tetkıklerı), tiroid fonksıyon testlerı, kan şeker duzeylerı, rahim içine bakmak ıcın hısteroskopı(rahım ıcının kamera sıstemı ıle kontrolu var olan anormal bır durumun duzeltılmesı) bu tetkıkler arasındadır.Bu öyküye göre array CGH -IVF(embriolara genetik tanı uygulama tekniği ile yapılan tüp bebek) yapmak sizin için en doğru yol olur.Bu şekilde embriolara genetik tarama yapılarak saglıklı-saglıksız embrıo ayıklama yöntemi ile saglıklı embrioyu anne rahmıne transfer etmek gerekır.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Ben 21 ağustosta sürtünme ile bir ilişki yaşadım. Hemen ertesi gün hapı alıp içtim. O olaydan sonra defalarca idrar testi yaptım negatif çıktı, tamamen içimi rahatlatmak için de beta testi yaptırdım. Beta testini o olaydan 3 ay sonra yaptırdım, 23 Kasım da. Referans aralığında çizgi vardı diğer tarafta <1.20 negative yazıyordu. Demek istediğim ilişkiden 3 ay sonra yapılan beta testinde hamilelik olsaydı çıkar mı? Doğru sonuç verir mi? Toplam o olay olalı 5 ay oluyor, 5 aydır da adet oluyorum ama çoğu kulaktan dolma bilgilerle korktum, adet olup gebe kalinabilecegini duyunca korktum.

Eklentiler

• Screenshot_20220131-182224_WhatsApp.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…