Lh değeri sınır da senin yani normal değer 11.78 senin biraz bunun altında çıkmış yani şuan sorun olmaz ama yüksek çıkarsa pcos olarak biliniyor benimde yüksek 14 küsurlerde maalesefKızlar ben hormon testimi paylaşmak istiyorum sizle. Korunmayi bıraktıktan sonra çok sık adet olmaya başlamıştım bu yüzden hormonlarıma bakmak istedim . Doktorlar normal dediler ama lh hormonu yüksek sanki . Burada fsh lh oranı diye bir şey okumuştum benimkinin orani çok yüksek gibi.
Estradiol(E2): 37
FSH : 3.71
LH : 11.43
TSH : 1.66
Amh : 4 buçuklu bi seydi
Prolaktine batırmayı unuttum . Normal mi sizce bu değerler. Bu arada özele gittim düzensizlik için dr istemedi hormon testi o yüzden kendim yaptım.
Öyle mi , ben kendi kendime pco teşhisi koydum sabahtan beri videolar izliyorum kafayı yedim. Geçmiş olsun sana da umarım iner hormon değerin . Ama li fsh den düşük olmalı diye okudum burdaLh değeri sınır da senin yani normal değer 11.78 senin biraz bunun altında çıkmış yani şuan sorun olmaz ama yüksek çıkarsa pcos olarak biliniyor benimde yüksek 14 küsurlerde maalesef
Bence buraya pek bakma degerlerin normal gözüküyor ☺ zaten değerler iner çıkar takma kafana stres yapmaÖyle mi , ben kendi kendime pco teşhisi koydum sabahtan beri videolar izliyorum kafayı yedim. Geçmiş olsun sana da umarım iner hormon değerin . Ama li fsh den düşük olmalı diye okudum burda
Haklisin, normalde bu kadar kurcalayan biri değilimdir de 1 yıldır deniyoruz bebeğimiz olmuyo artık ondan mi bundan mi diye kendi kendimi strese soktum .Bence buraya pek bakma degerlerin normal gözüküyor ☺ zaten değerler iner çıkar takma kafana stres yapma
Kist engel değil ki hamilelige bunu önce unutun ☺ Allah'tan isteyin Allah olur dedikten sonra degerler düşük olsa ne yüksek olsa ne Allah olur dedikten sonra herşey olur Allah'tan umidinizi kesmeyin ben şuan nisanliyim ben bile senin gibiydim olmicak kesin sıkıntı olucak vs ve şunu anladım ki Allah ne derse o olur bu hormonlari en çok stres etkiliyor stres yapmayın soğan kurunu deneyin faydasini gorursunuz inşallahHaklisin, normalde bu kadar kurcalayan biri değilimdir de 1 yıldır deniyoruz bebeğimiz olmuyo artık ondan mi bundan mi diye kendi kendimi strese soktum .
Gerçekten öyle, çok doğru söylüyorsunuz Rabbim nasip etmek isterse hiç bir şeyin önemi kalmıyor. Hepimiz için en hayırlısı olur insaAllah .Kist engel değil ki hamilelige bunu önce unutun ☺ Allah'tan isteyin Allah olur dedikten sonra degerler düşük olsa ne yüksek olsa ne Allah olur dedikten sonra herşey olur Allah'tan umidinizi kesmeyin ben şuan nisanliyim ben bile senin gibiydim olmicak kesin sıkıntı olucak vs ve şunu anladım ki Allah ne derse o olur bu hormonlari en çok stres etkiliyor stres yapmayın soğan kurunu deneyin faydasini gorursunuz inşallah
İnşallah cnmGerçekten öyle, çok doğru söylüyorsunuz Rabbim nasip etmek isterse hiç bir şeyin önemi kalmıyor. Hepimiz için en hayırlısı olur insaAllah .
Merhaba canım benim hormon testine bakma şansın var mıLh değeri sınır da senin yani normal değer 11.78 senin biraz bunun altında çıkmış yani şuan sorun olmaz ama yüksek çıkarsa pcos olarak biliniyor benimde yüksek 14 küsurlerde maalesef