- 29 Aralık 2016
- 398
- 363
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek başına bi anlam ifade etmez. Amh baktırmak lazım. Sıradan bi hormon bozukluğundan da olabilir. Amh’la birlikte yorumlamak lazım.FSH 9.22
Kizlar bilenler yorumlayabilir mi lütfen? Fsh değerimden dolayi çok endişeliyim.
Onda bi tuhaflık var. Yumurtalar azaldıkça FSH yükselir. Ama senin yüksek denemez. Benim de 8 küsürlerde. 10u geçtikten sonra azalıyor diyebiliriz. Ama içine sinmiyorsa bi amh testi yaptır. İçin rahat eder.
Fazla yumurtladıgım icin yumurta rezervini azaltiyorum sanirim.Yani kendi doktorum degerler normal dedi ama bu doktor kafami cok karistirdi.Bu hafta rahim filmi cekileceğimOnda bi tuhaflık var. Yumurtalar azaldıkça FSH yükselir. Ama senin yüksek denemez. Benim de 8 küsürlerde. 10u geçtikten sonra azalıyor diyebiliriz. Ama içine sinmiyorsa bi amh testi yaptır. İçin rahat eder.
benim degerim 8.8 di ama ultrasonda yumurta rezervin iyi dedi dr . sadece o degere bakip stres yapma lutfenFazla yumurtladıgım icin yumurta rezervini azaltiyorum sanirim.Yani kendi doktorum degerler normal dedi ama bu doktor kafami cok karistirdi.Bu hafta rahim filmi cekileceğim![]()
Keske elimde olsabenim degerim 8.8 di ama ultrasonda yumurta rezervin iyi dedi dr . sadece o degere bakip stres yapma lutfen
lh degerin kac acaba testte net degil de tam anlayamadimKeske elimde olsahangi doktora güveneceğimi şaşırdım biri pko dedi biri değil dedi.
Lh 6.41lh degerin kac acaba testte net degil de tam anlayamadim
Canım hemen bi tahlille bu tani koyulmaz ki dur bakalim benimde ilk tahlilimde fsh 9.2 çıkmıştı doktor iyi demişti tabi ben bilmiyorum o zaman hangi hormon ne anlam ifade ediyor. Sonraki ay 4 çıktı değişebiliyor. Adetin 2 yada 3.günü tekrae ver geçmiş olsun canım
pko da lh fsh dan fazla oluyor diye biliyordum ben .Lh 6.41
FSH 9.22
Prokladin 17.42
FT3 3.02
FT4 1.33
TSH 1.02
E2 ESTRADiOL 56.51
Bi erken menopozlu olarak yazıyorum. Amh ye ve ultrasyondan yumurta baktırmadan erken menopoz denemez. Ben Sana tavsiye evli isen çocuk için geç kalma. Fsh yükselir e2 azalır menopozda. Ama bu değerlere göre üzülme kötü değil[/QUO
Merhaba arkadaşlar.Sadece FSH hormonunun değerine göre menopoz teşhisi koydu doktorum.Çocuklarım var çok şükür,Allah isteyen herkese versin inşallah.Ama bu evliliğimde belki bir bebek daha olabilir diye düşündüğümüz için ve sağlık nedeni ile 42 yaşında bir menopoz ve sadece FSH değerler,ne bakıp,başka hiçbir test istemeden konulan teşhisi ciddiye almalı mıyım sizce?Psikolojim çok bozuldu.Resmen hayat bitti moduna girdim...Bu değerlere göre pko değilsin canim. Onu demek için lh hormonu fsh'tan yuksek olmalı. Bence korkma 10 üzeri sıkıntı fsh'ta. Burda arkadaşlar doğal kürler felan kullanıyor hayıt tohumu, testere dişli aslam pençesi vs. Hormonlari düzenliyor. Onlari bi araştır istersen