• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hormon testilerinden anlayan varsa 🤲

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ecemsuhasanahmet35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
2.733
3.931
133
33
İyi akşamlar kızlar adetin 2 günü test yaptırdım Dr görmedi sizce nasıl Hıc anlamam bilgisi olan var mı

Eklentiler

• Screenshot_20191115-010031.jpg
    Screenshot_20191115-010031.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 83
Bende anlayamadjm.
Referans degerlerini tam goremiyoruz vitaminlerle ilgili. Ama genelde normal gozukuyor. Beta hcg ise yukardaki kisinij dediği ben öyle bi hormon göremedim

Hormonları anımasayamıyorum ama D vitamini düşük.
B12 daha iyi olabilirdi. Dahiliye doktorum hamilelik için 900lere çekmemiz iyi olur demişti.

@
E Ecemsuhasanahmet35

Geçmiş olsun cnm. Durumu yaz ama bende test yaptırıcam haftaya kıyaslama yaparım. Bu arada galiba sen bana demiştin sağlık ocagı yapıyor diye. gidip sordum yapmıyomuş bizim sağlık ocagı . devletttede randevu yok. kalıcam mecbur özele kim bilir ne kadar tutucak

@
E Ecemsuhasanahmet35

Geçmiş olsun cnm. Durumu yaz ama bende test yaptırıcam haftaya kıyaslama yaparım. Bu arada galiba sen bana demiştin sağlık ocagı yapıyor diye. gidip sordum yapmıyomuş bizim sağlık ocagı . devletttede randevu yok. kalıcam mecbur özele kim bilir ne kadar tutucak
Sağlık ocagındaki doktora gittik sorun yok benmde eşimde gebe kalmanıza engel değil dedi nasıl yapılmıyor cok sasırıdm cnm ben saglık ocağına gitti yaptırdım

Back