- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
- Konu Sahibi Ecemsuhasanahmet35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta ne oluyor cnmBetan dusuk diye gordum ama sen doktora gster yinede
Estradiol,ferritin,d vitamini düşük prolaktin ise sınırdaİyi akşamlar kızlar adetin 2 günü test yaptırdım Dr görmedi sizce nasıl Hıc anlamam bilgisi olan var mı
İyi akşamlar kızlar adetin 2 günü test yaptırdım Dr görmedi sizce nasıl Hıc anlamam bilgisi olan var mı
Yok cnm ben kaza geçirdim ayagım çaydanlık devrildi basamıyorum benı tek başına bırakmak istemiyor ama yollatcam gelsin camıdenDoktor gördümü bugün ? ne dedi _ ?
Birazdan saglık ocağına Dr gıdecem göster m cok teşekkür ederimEstradiol,ferritin,d vitamini düşük prolaktin ise sınırda
Sağlık ocagındaki doktora gittik sorun yok benmde eşimde gebe kalmanıza engel değil dedi nasıl yapılmıyor cok sasırıdm cnm ben saglık ocağına gitti yaptırdım@
E Ecemsuhasanahmet35
Geçmiş olsun cnm. Durumu yaz ama bende test yaptırıcam haftaya kıyaslama yaparım. Bu arada galiba sen bana demiştin sağlık ocagı yapıyor diye. gidip sordum yapmıyomuş bizim sağlık ocagı . devletttede randevu yok. kalıcam mecbur özele kim bilir ne kadar tutucak