- 25 Kasım 2016
- 76
- 50
- 18
Merhaba arkadaşlar.Endokrinoloji bölümüne mi yazmam gerekiyordu tam bilemedim.
Lazer epilasyona başlamayı düşünüyorum bu yüzdende hormon testi yaptırmak istiyorum.Büyük ihtimalle hormonlarım normal değil
Aşırı olmasa da tüylenme problemim var pko sorunum yok bu durum hipotiroidimden de kaynaklanıyor olabilir bilmiyorum 2-3 yıldır düzenli tiroid ilacımı kullanıyorum.Kadın doğumdan randevu alacağım fakat hormon testi adetin 3.günü yapılıyor diye okudum doğru mu acaba yoksa o hamilelikle ilgili bişey miydi
Eğer öyleyse ben bu adetin 3.gününü nasıl tutturacağım.Adetim çok düzenli değil yani 27.günde de olabiliyor 28-29-30-31... günde de
Daha bir sürü sorum var ama şimdiden çok uzun yazdım sizi de sıkmayayım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
![Confused :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk38.gif)
![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
![Olamaz :olamaz: :olamaz:](/images/smiley/olamaz.gif)
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)