- 21 Temmuz 2015
- 6.671
- 6.064
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Yani sıkıntı mı olmaz yoksa 4.günü mü olmaz?
Sikinti olmaz.
Arkadaşlar merhaba
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın hangi kısma açayım bilemedim.
Hormon testi regl 3.gün olması mı lazım? 3.gün dersim var 4.günü gitsem sıkıntı olur mu?
Birkaç ay önce kadın doğum a gitmiştim, reglmın birden kısalması inanılmaz ağrı yüzünden. doktor da ultrason ve hormon testi istemişti anca müsait olabildim..kuğu ne hormonu bu ? her türlü hormon testi mi regl zamanı yaptırılıyor bir bilgin var mı ?
Kadın doğum istemişti regl kısalması ve çok fazla ağrı için. başka hiçbir bilgim yokBunu ben de merak ediyordum. Konu çok iyi oldu. Umarım sonuçlarınız istediğiniz gibi çıkar. FSH TSH falan mı?
Tamam teşekkür ederim bir de arkadaşlar sormuş ben de net bilmiyorum her türlü hormon testi mi regl zamanı olur acaba?Cnm bende yaptirdim 4.gunu sorun olmaz
Birkaç ay önce kadın doğum a gitmiştim, reglmın birden kısalması inanılmaz ağrı yüzünden. doktor da ultrason ve hormon testi istemişti anca müsait olabildim..
Başka bir bilgim yok malesef
Arkadaşlar merhaba
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın hangi kısma açayım bilemedim.
Hormon testi regl 3.gün olması mı lazım? 3.gün dersim var 4.günü gitsem sıkıntı olur mu?
21 yaşındayım.tşk ederim. yaşın kaç ki? regl kısalması yanında gecikme de var mı ?
21 yaşındayım.
Yani önceden 5günden fazla oluyordu, regl zamanı ağrı kesici diye iki saat arayla ilaç içtim. karnımda inanılmaz kasılma oldu ayağa dahi kalkamadım, reglm da kesildi. o günden sonra hep az az oluyorum
gecikme çok az oluyor
Ultrason a da gidemedim ki.. gün verildi ya staj yaptığım güne denk geldi. ben de cuma günü gidip hem hormon testi hem de ultrason günü almak istiyorum, teşekkür ederim :)hımm gençsin sen.. bana uymadın:)
ultrasonda bir şey çıkmadı mı ? miyom vs olsa görülürdü herhalde..
geçmiş olsun ..
Sadece üreme hormonları adet günü bakılır Fsh,E2 gibi
Diğerlerine( Tiroid vb.) istediğiniz zaman baktırabilirsiniz
Nooption
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?