Hormon testi

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.671
6.064
198
Arkadaşlar merhaba
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın hangi kısma açayım bilemedim.
Hormon testi regl 3.gün olması mı lazım? 3.gün dersim var 4.günü gitsem sıkıntı olur mu?

kuğu ne hormonu bu ? her türlü hormon testi mi regl zamanı yaptırılıyor bir bilgin var mı ?

Arkadaşlar merhaba
Hormon testi regl 3.gün olması mı lazım? 3.gün dersim var 4.günü gitsem sıkıntı olur mu?

Bunu ben de merak ediyordum. Konu çok iyi oldu. Umarım sonuçlarınız istediğiniz gibi çıkar. FSH TSH falan mı?

kuğu ne hormonu bu ? her türlü hormon testi mi regl zamanı yaptırılıyor bir bilgin var mı ?
Birkaç ay önce kadın doğum a gitmiştim, reglmın birden kısalması inanılmaz ağrı yüzünden. doktor da ultrason ve hormon testi istemişti anca müsait olabildim..
Başka bir bilgim yok malesef

Birkaç ay önce kadın doğum a gitmiştim, reglmın birden kısalması inanılmaz ağrı yüzünden. doktor da ultrason ve hormon testi istemişti anca müsait olabildim..
Başka bir bilgim yok malesef

tşk ederim. yaşın kaç ki? regl kısalması yanında gecikme de var mı ?

Arkadaşlar merhaba

beni dr. 5.günü çağırmıştı canım. İlk 5 gün oluyor diye biliyorum.

tşk ederim. yaşın kaç ki? regl kısalması yanında gecikme de var mı ?
21 yaşındayım.
Yani önceden 5günden fazla oluyordu, regl zamanı ağrı kesici diye iki saat arayla ilaç içtim. karnımda inanılmaz kasılma oldu ayağa dahi kalkamadım, reglm da kesildi. o günden sonra hep az az oluyorum
gecikme çok az oluyor

21 yaşındayım.
Yani önceden 5günden fazla oluyordu, regl zamanı ağrı kesici diye iki saat arayla ilaç içtim. karnımda inanılmaz kasılma oldu ayağa dahi kalkamadım, reglm da kesildi. o günden sonra hep az az oluyorum
gecikme çok az oluyor

hımm gençsin sen.. bana uymadın:)
ultrasonda bir şey çıkmadı mı ? miyom vs olsa görülürdü herhalde..
geçmiş olsun ..

hımm gençsin sen.. bana uymadın:)
ultrasonda bir şey çıkmadı mı ? miyom vs olsa görülürdü herhalde..
geçmiş olsun ..
Ultrason a da gidemedim ki.. gün verildi ya staj yaptığım güne denk geldi. ben de cuma günü gidip hem hormon testi hem de ultrason günü almak istiyorum, teşekkür ederim :)

Sadece üreme hormonları adet günü bakılır Fsh,E2 gibi
Diğerlerine( Tiroid vb.) istediğiniz zaman baktırabilirsiniz
Nooption Nooption

menopoz da üreme hormonu mahiyetinde değil mi ?
ya ben dün sabaha randevu almıştım bekle bekle gelmedi doktor .. regl olmayı başarabilirsem regl zamanına alayım bari bir daha randevuyu diye sorduydum:))

Adetin 2.3.4. Günü gidebilirsiniz. Sanırım tahlil için aç gitmek lazımdı.

Back