Hormon testi

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar acil bişey sormalıyım doktorum bana adetin 3.günü hormon testi yaptırmamı soyledi ve ben dün öğlen adet oldum yani yarın mı olmam lazım bu testi yoksa 3.gün bitince yani Salı günümü olmalıyım kafam karıştı bi sorum daha var bu testin fiyatı nedir sonuçları ne zaman çıkar ona göre izin alıcam aç karnına sabah 8 de yaptırabilir miyim illa doktorların gelmesini mi beklemeliyim

3.-4. gunu fark etmez ikisinden birinde git. Doktorun istem yapmasi lazim kendin gidip direk veremezsin.
Devlet hastanesinde ucret odemezsin yani kan testi bildigin ekstra bir durumu yok. Ozeli bilemem.

aç verilmesi daha doğru sanırım. birde yarın 3. gün ve verebilirsiniz. özel hastane değilse ücretsiz zaten. özel hastane fiyatı da muayene ücreti içinde diye biliyorum. doktor söylemeden kan alan kişilere direk kan vericem diyemezsiniz benim bildiğim. çünkü doktor bi kağıda yazıyo kan alanlar ona göre alıyo

Peki fiyatlar nedir genelde doktor kağıt verdi işaretledi bişeyler Memorial hastahanesine gidicem ve sonuçlar ne zaman belli oluyo
Laboratuvarina gore degisir ama hormon sonuclari gec cikar genelde 2-3 gun gibi. Fiyatlar cok degisiyor onu hastanede sorabilirsin giris yaptirirken

Sabah erken saatte gitsem alırlar mı bu kanı
8.30'a dogru git. Giris yaptir. Doktor 9 gibi gelir. Siran gelince gir doktorun yanina kendini hatirlat o kanlarini istesin.
Sonra git kan vermeye, sonuclar ne zamana cikar diye doktora sormayi da unutma.
Ogleden sonra bir gun de gidip sonuclarini gosterirsin, ya da bilgisayardan bakar.
Randevu alman gerekiyorsa sonuc icin randevu alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…