Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hormon testi yaptırmak istiyorum tüylenme yüzünden bunun icin adet günündemi gitmem gerekir ? Ve aç karninami yaptırılır? Bilgisi olanlar yaptiranlar paylasirsa sevinirim
Hormon testi yaptırmak istiyorum tüylenme yüzünden bunun icin adet günündemi gitmem gerekir ? Ve aç karninami yaptırılır? Bilgisi olanlar yaptiranlar paylasirsa sevinirim
reglinin 3. günü gitmen gerekiyor ben yaptırdım 3.günü gelmem söylendi. aç tok farketmıyor ama ben aç gtmıştım. insilün direnci için baktırman gerekecekse aç gitmen gerekir bunu kadın doğum yapmıyor ama
reglinin 3. günü gitmen gerekiyor ben yaptırdım 3.günü gelmem söylendi. aç tok farketmıyor ama ben aç gtmıştım. insilün direnci için baktırman gerekecekse aç gitmen gerekir bunu kadın doğum yapmıyor ama
Tüylenme için kadın doğuma git. tüylenmenin sebebibini de iyice öğren pkos ise zaten belirli hormonların yüksek çıkacaktır. eğer pkos var ise endokrin de insülin direncini falan öğrenebilirsin. bazı kadın doğumcular malesef hiç bişey söylemiyor ben burda öğrendiklerimi kendm söyleye söyleye derdimi anlatabildm onlara kalsa hiç bseym yok herhangi bi yere yönlendirme falan yapmayabiliyorlar sen iyice durumunu anlat.