Hormon testi

masaldiyari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
29
0
35
Merhabalar,
Geçenlerde astım bronşit sebebiyle istanbul tıp fakültesi göğüs hastalıkları bölümüne gittim. şansıma bi prof a denk geldim sağolsun çok güzel ilgilendi. hatta branşı olmamasına karşın aşırı tüylenme ve kilo problemi sebebiyle adet dönemimi sordu normal mi die..herhangi bi sorun yok dedim. o zaman mutlaka hormon testi yaptır dedi. benimde merak ettiğim şey hormon testini kimilerin adetin 3 yada 4. günü gidilmesi gerek dio...kimiis gerek yok diyo kafam karıştı. tam bugün 3. günü ve yarın gidebilirim eğer olursa yani 4. günü die özel gün isteniyorsa. bir de kızılayda öğrendim yapıldığını ama ücretler konusunda fikri olan var mı ? yada hormon testi yaptıranlardan yardım istiyorum (

adetin 3. günü gidiyorsun eger 3. günü haftasonuna denk geliyorsa 2. günüde gidebilirsin.. bu testin endokrinoloji bölümüne git zati hormonla alakalı bölüm bu.. herhangi bi ücret ödemedim bn..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…