Hormon testi

Masal140920

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
304
202
28
Kızlar gebelik için hormon testi yaptırmaya gideceğim hastaneye aç karına mi tok karına mi gitmem gerekiyor öğleden sonra aç gitsem olur mu

Kızlar gebelik için hormon testi yaptırmaya gideceğim hastaneye aç karına mi tok karına mi gitmem gerekiyor öğleden sonra aç gitsem olur mu
Bence sabah aç git ne olur ne olmaz ben oyle gitmistim saat 10 gibi hastanedeydim adetin 3. Gunu gidiyorsun zaten 10 gunde cikiyor sonuçlar sonrasinda 21. Gun hormon testi icin gideceksin ben bugun gittim 21. Gun hormonu icin sabah verdim oglen sonuçları aldim

Adetim erken gelebilir o yüzden emin olamadım ikinci güne denk gelecek sanırım, sizin sonuçlarınız nasıl çıktı

kesinlikle adetin 2-3.günü sabah 9-10 arası aç karna gitmeniz lazım yoksa bi anlamı olmaz. sağlık ocakları ve kadın hast dr ları bu şekilde istiyor hormon testlerini. bunlar haricinde boşuna vermeyin sonuclar yanıltabilir

Merhaba kızlar 3aydır gebelik istiyorum doktora gittim horman testi verdim vajinal muayene oldum ultrasonda ve kan sonuçlarımda bişey yok dedi doktor ama geçen hafta gittiğimde akıntın yoğun enfeksiyon var biraz dedi bu hamilelik için engel olur mu böyle durum yaşayan oldu mu

Vajinal muayeneyi nasıl yaptı? Bence enfeksiyon bebeğe engel değildir ilaçla vs bir şekilde kesilir bende de yoğun akıntı var bu durum olabilir

Vajinal muayeneyi nasıl yaptı? Bence enfeksiyon bebeğe engel değildir ilaçla vs bir şekilde kesilir bende de yoğun akıntı var bu durum olabilir
Ultrasonda baktı alttan üstten sonra akıntı için yine alttan baktı bi alet ile akıntı aldı o şekilde fitil ve antibiyotik verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…