Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence sabah aç git ne olur ne olmaz ben oyle gitmistim saat 10 gibi hastanedeydim adetin 3. Gunu gidiyorsun zaten 10 gunde cikiyor sonuçlar sonrasinda 21. Gun hormon testi icin gideceksin ben bugun gittim 21. Gun hormonu icin sabah verdim oglen sonuçları aldim
kesinlikle adetin 2-3.günü sabah 9-10 arası aç karna gitmeniz lazım yoksa bi anlamı olmaz. sağlık ocakları ve kadın hast dr ları bu şekilde istiyor hormon testlerini. bunlar haricinde boşuna vermeyin sonuclar yanıltabilir
Merhaba kızlar 3aydır gebelik istiyorum doktora gittim horman testi verdim vajinal muayene oldum ultrasonda ve kan sonuçlarımda bişey yok dedi doktor ama geçen hafta gittiğimde akıntın yoğun enfeksiyon var biraz dedi bu hamilelik için engel olur mu böyle durum yaşayan oldu mu
Merhaba kızlar 3aydır gebelik istiyorum doktora gittim horman testi verdim vajinal muayene oldum ultrasonda ve kan sonuçlarımda bişey yok dedi doktor ama geçen hafta gittiğimde akıntın yoğun enfeksiyon var biraz dedi bu hamilelik için engel olur mu böyle durum yaşayan oldu mu