• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hormon testi.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beriscan

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
48
16
8
34
Merhaba hormon testine bakar mısınız beş aydır deniyorum henüz.bir gelişme yok doktor letu diye bir ilaç verdi.
IMG_20210126_152254.webp
IMG_20210126_152308.webp

Gerçekten psikolojim bozuldu çok mu engel gece kalmaya bu TSH
Hayır canınızı sıkmayın. Bu oranda hamile kalınabilir, ancak sağlıksız gebeliğe neden olur. Doktorlar gebelik için tshı 2.5 ve altı istiyor. Bebeğin zihinsel gelişimi için tsh çok önemli. Benim de 2 ay önce 5.05 çıktı. Euthyrox 25 mg başlattı doktor. 35 gün sonra 3.20ye düştü. Şu an daha da düşmüştür. Kısa sürede düzene giriyor ilaç kullanımıyla canınızı sıkmayın ☺️

Teşekkür ederim bunu doktor bana hiç söylemedi letu diye bir ilaç verdi
Gebelik düşündüğünüzü belirtip tahlil istediyseniz eğer, doktorun bunu söylemesi ve hatta ilaca başlatması gerekirdi. Letu ilacı hakkında bir bilgim yok. Eğer içinize sinmediyse doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim ☺️ Ne kadar rahat kafayla gebelik planlarsanız, süreç sizin için o kadar iyi işleyecektir.

Geçen ay yaptığım tahlilde TSH 2.7 çıkmıştı neden yükseldi acaba
Stres de etki ediyor diye biliyorum. Doktorunuza mutlaka danışın ve gebelik istediğiniz halde normal olduğunu söylerse farklı bir doktora geçin. İnşallah her şey istediğiniz gibi olur🌾🙏

Kızlar merhaba yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz ama güzel Haberide almak nasip olmadı henüz😞bugün hormon testi yaptırdım sonuçlar şu şekilde sizce bi anormallik var mi pek bi bilgim yok bu konuda

Eklentiler

• E1E312CE-BF93-47A3-8B81-5D1062CC6743.webp
    E1E312CE-BF93-47A3-8B81-5D1062CC6743.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 22
Back
X