Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır canınızı sıkmayın. Bu oranda hamile kalınabilir, ancak sağlıksız gebeliğe neden olur. Doktorlar gebelik için tshı 2.5 ve altı istiyor. Bebeğin zihinsel gelişimi için tsh çok önemli. Benim de 2 ay önce 5.05 çıktı. Euthyrox 25 mg başlattı doktor. 35 gün sonra 3.20ye düştü. Şu an daha da düşmüştür. Kısa sürede düzene giriyor ilaç kullanımıyla canınızı sıkmayın
Gebelik düşündüğünüzü belirtip tahlil istediyseniz eğer, doktorun bunu söylemesi ve hatta ilaca başlatması gerekirdi. Letu ilacı hakkında bir bilgim yok. Eğer içinize sinmediyse doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim Ne kadar rahat kafayla gebelik planlarsanız, süreç sizin için o kadar iyi işleyecektir.
Stres de etki ediyor diye biliyorum. Doktorunuza mutlaka danışın ve gebelik istediğiniz halde normal olduğunu söylerse farklı bir doktora geçin. İnşallah her şey istediğiniz gibi olur
Kızlar merhaba yaklaşık 1 yıldır korunmuyoruz ama güzel Haberide almak nasip olmadı henüzbugün hormon testi yaptırdım sonuçlar şu şekilde sizce bi anormallik var mi pek bi bilgim yok bu konuda