Hormon testi ?

Sym05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2018
48
18
88
30
Merhaba kızlar doktor benden hormon testi felan istedi st3 st4 v.s özel hastanede bunlar ne kadar olur bilginiz varmı ? Ve sperm testi

Her hastanenin farklı canım ortalama gözden 300 çıkar derim

Devlet hastanesin de yaptır bence ben geçen ay gittim doktora gebelik için protime women bana protime men eşime verdi kağıt verdi bir de adetinin 2.veya 3. Günü gel hormon testi yaptır diye eşim için de kağıt verdi üroloji bölümün de sperm teati yapılacak

Devlet hastanesi sperm testi alıyo mu ya? Yok diye biliyorum ben fakulte hastanelerinde oluyodu en son değişti mi bilmem

Devlet hastanesi sperm testi alıyo mu ya? Yok diye biliyorum ben fakulte hastanelerinde oluyodu en son değişti mi bilmem
Valla doktor bana kağıt verdi ufak kağıt üstünde hormon testi adetin 2 veya 3. Günü ac karnına yaziyo devlet hastanesine gidicem ama adetim 3 gün gecikti gidemiyorum

Eşim için verdikleri kâğıtta da ürolojiye gidicez orda yapacaklar devlet hastanesine yıne

Valla doktor bana kağıt verdi ufak kağıt üstünde hormon testi adetin 2 veya 3. Günü ac karnına yaziyo devlet hastanesine gidicem ama adetim 3 gün gecikti gidemiyorum
Tmm hormon testi yapılır sağlık ocağı bile yapar onu da sperm testi yapılmıyordu fakulte hastaneleri dışında

Alla alla geldi demek ki geçen sene biz yaptıramadık özele gittik hep. İyi olur varsa

Umarım özele göndermezler ben çok açılmamak için ilk test aşamasında devleti seçtim özele cikicaktim ne anlamı kalır yoksa

Hatta umarım bu testlere gerek kalmaz adetim 3 gün gecikti protime women kullanıp da ilk ay hamile kalan çok insan var inşallah nasip olur

Umarım özele göndermezler ben çok açılmamak için ilk test aşamasında devleti seçtim özele cikicaktim ne anlamı kalır yoksa
Fakulteye geçtik biz sonra tüp bebek raporu için mesela orda sıkıntı yok ama burda hep özele gönderdiler. İlçe burası belki ondan olabilir. Çok gitti paramız valla

Fakulteye geçtik biz sonra tüp bebek raporu için mesela orda sıkıntı yok ama burda hep özele gönderdiler. İlçe burası belki ondan olabilir. Çok gitti paramız valla
Aslında sonu güzel biterse değer fazlasıyla hemde ama şuan birikim yok eğer çok fazla para isterlerse 6 7 ay kadar ertelerim heralde bilmiyorum

Peki şuan da var mı bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…