Valla doktor bana kağıt verdi ufak kağıt üstünde hormon testi adetin 2 veya 3. Günü ac karnına yaziyo devlet hastanesine gidicem ama adetim 3 gün gecikti gidemiyorumDevlet hastanesi sperm testi alıyo mu ya? Yok diye biliyorum ben fakulte hastanelerinde oluyodu en son değişti mi bilmem
Eşim için verdikleri kâğıtta da ürolojiye gidicez orda yapacaklar devlet hastanesine yıneDevlet hastanesi sperm testi alıyo mu ya? Yok diye biliyorum ben fakulte hastanelerinde oluyodu en son değişti mi bilmem
Tmm hormon testi yapılır sağlık ocağı bile yapar onu da sperm testi yapılmıyordu fakulte hastaneleri dışındaValla doktor bana kağıt verdi ufak kağıt üstünde hormon testi adetin 2 veya 3. Günü ac karnına yaziyo devlet hastanesine gidicem ama adetim 3 gün gecikti gidemiyorum
Evet devlet hastanesi tabii ki sperm testi alıyor.Valla doktor bana kağıt verdi ufak kağıt üstünde hormon testi adetin 2 veya 3. Günü ac karnına yaziyo devlet hastanesine gidicem ama adetim 3 gün gecikti gidemiyorum
Alla alla geldi demek ki geçen sene biz yaptıramadık özele gittik hep. İyi olur varsaEşim için verdikleri kâğıtta da ürolojiye gidicez orda yapacaklar devlet hastanesine yıne
Tmm hormon testi yapılır sağlık ocağı bile yapar onu da sperm testi yapılmıyordu fakulte hastaneleri dışında
[/QUOTE
Yapılıyo ki söyledi ürolojiye gelecek eşin dedi gidicek demedi bu hastaneye yani gittiğim yer de devlet hastanesi eğitim araştırma bile değil
Alla alla geldi demek ki geçen sene biz yaptıramadık özele gittik hep. İyi olur varsa
Fakulteye geçtik biz sonra tüp bebek raporu için mesela orda sıkıntı yok ama burda hep özele gönderdiler. İlçe burası belki ondan olabilir. Çok gitti paramız vallaUmarım özele göndermezler ben çok açılmamak için ilk test aşamasında devleti seçtim özele cikicaktim ne anlamı kalır yoksa
Aslında sonu güzel biterse değer fazlasıyla hemde ama şuan birikim yok eğer çok fazla para isterlerse 6 7 ay kadar ertelerim heralde bilmiyorumFakulteye geçtik biz sonra tüp bebek raporu için mesela orda sıkıntı yok ama burda hep özele gönderdiler. İlçe burası belki ondan olabilir. Çok gitti paramız valla
Peki şuan da var mı bebisFakulteye geçtik biz sonra tüp bebek raporu için mesela orda sıkıntı yok ama burda hep özele gönderdiler. İlçe burası belki ondan olabilir. Çok gitti paramız valla
İnşallah kolayca olsun canımAslında sonu güzel biterse değer fazlasıyla hemde ama şuan birikim yok eğer çok fazla para isterlerse 6 7 ay kadar ertelerim heralde bilmiyorum
Takvim var ya canım yolda şükürPeki şuan da var mı bebis
Rabbin isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuTakvim var ya canım yolda şükür
Aminn inşallah herkesin başınaRabbin isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?