Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki dusuk demi“E2 hormonunun düşük olması, yüksek olması gibi, yumurtalık problemlerine ve hamile kalma konusunda zorluklara neden olabilir.”
Menopoza girmemiş kadınlar için normal değerler 45-400 arası olmalıdır diyor baktığım kaynakta.
Sonuçlarınızın yanında referans aralığı olması lazım ona bakabilirsiniz. Her laboratuvarın farklı olabiliyor. Onların hesaplamasına göre düşük olmayabilir belki.Benimki dusuk demi
Evet düşük. Bende bu yüzden hamile kalamıyordum. Yükseltince kaldımHormon testinden anlayan var mi kizlar butun degerler normal sadece E2 15 Cikti dusuk bu gebe kalmayi engeller mi
Nasil yukseltin canimEvet düşük. Bende bu yüzden hamile kalamıyordum. Yükseltince kaldım
Neler yaptin Peki yukselmesj icin canim paylasirmisinEvet düşük. Bende bu yüzden hamile kalamıyordum. Yükseltince kaldım
yazdım canım arkadaşa aşağıdaNasil yukseltin canim
Ben onemli olan ovulasyon olunca artmasi diye biliyorum
İncir kürü yaptım. 55’e yükseldi. Ama prolaktini de yükseltti biraz. Yan etkilerinden biri çünkü. Sonra Aslan pençesi çayı içtim 1 ay o da düzeldi. Yanında da bal tarçın çörekotu kürü yaptım. Hamile kaldım. Yapmak isteyenlere tavsiyem incir kürü değil de bal tarçın çörekotu kürü. O da yükseltiyor ama yan etkisi yokNele
Neler yaptin Peki yukselmesj icin canim paylasirmisin
Bal tarcin corek kuru nasil oluyor acabaİncir kürü yaptım. 55’e yükseldi. Ama prolaktini de yükseltti biraz. Yan etkilerinden biri çünkü. Sonra Aslan pençesi çayı içtim 1 ay o da düzeldi. Yanında da bal tarçın çörekotu kürü yaptım. Hamile kaldım. Yapmak isteyenlere tavsiyem incir kürü değil de bal tarçın çörekotu kürü. O da yükseltiyor ama yan etkisi yok
Ezbere bilmiyorum ölçüleri ama internette yazınca çıkıyor. Onları karıştırıyorsun çörekotu taze çekilmiş olacak ama bu çok önemli. Ya da havanda dövmüştüm ben öyle de olabilir. Adetin 2nci günü başlıyorsun 12 gün devam ediyorsun. Her gün aç karnına 1 yemek kaşığı yiyorsunBal tarcin corek kuru nasil oluyor acaba
Yan etkisi var malesef kist yapıyor eğer yumurtalıklariniz buna müsaitse.. Ne olur bilinçsizce kullanmayın, yaşadım çünkü.İncir kürü yaptım. 55’e yükseldi. Ama prolaktini de yükseltti biraz. Yan etkilerinden biri çünkü. Sonra Aslan pençesi çayı içtim 1 ay o da düzeldi. Yanında da bal tarçın çörekotu kürü yaptım. Hamile kaldım. Yapmak isteyenlere tavsiyem incir kürü değil de bal tarçın çörekotu kürü. O da yükseltiyor ama yan etkisi yok
Çatlamazsa yapar evet çatlama sorununuz mu vardıYan etkisi var malesef kist yapıyor eğer yumurtalıklariniz buna müsaitse.. Ne olur bilinçsizce kullanmayın, yaşadım çünkü.
Bal tarcin corekotu prolaktini felan yukseltmiyo mu ya bide nasil kullandin ne kadar sure kullandin bu kurüİncir kürü yaptım. 55’e yükseldi. Ama prolaktini de yükseltti biraz. Yan etkilerinden biri çünkü. Sonra Aslan pençesi çayı içtim 1 ay o da düzeldi. Yanında da bal tarçın çörekotu kürü yaptım. Hamile kaldım. Yapmak isteyenlere tavsiyem incir kürü değil de bal tarçın çörekotu kürü. O da yükseltiyor ama yan etkisi yok
Hayır öyle bir sorunum yoktuÇatlamazsa yapar evet çatlama sorununuz mu vardı
Yok incir kürü yükseltiyor. Normalde yumurtlamaya kadar kullanılıyor. Ama genelde 14ncü gün olduğu için 12 gün deniyor. Ben daha uzun yaptım yumurtlamaya kadarBal tarcin corekotu prolaktini felan yukseltmiyo mu ya bide nasil kullandin ne kadar sure kullandin bu kurü
Peki senin e2 degerin kacti canim bide ne kadar sure cocugun olmadiYok incir kürü yükseltiyor. Normalde yumurtlamaya kadar kullanılıyor. Ama genelde 14ncü gün olduğu için 12 gün deniyor. Ben daha uzun yaptım yumurtlamaya kadar
Yok incir kürü yükseltiyor. Normalde yumurtlamaya kadar kullanılıyor. Ama genelde 14ncü gün olduğu için 12 gün deniyor. Ben daha uzun yaptım yumurtlamaya kadar
Evet canım maalesef ama çözümü olmayan bir şey değilHormon testinden anlayan var mi kizlar butun degerler normal sadece E2 15 Cikti dusuk bu gebe kalmayi engeller mi
E2<20 yazıyordu benim değerlerde hep tam değeri bilmiyorum. 55le de hamile kaldım. 6 ay olmadıPeki senin e2 degerin kacti canim bide ne kadar sure cocugun olmadi