• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hormon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hande665

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
254
64
13
27
Hormon testinden anlayan var mi kizlar butun degerler normal sadece E2 15 Cikti dusuk bu gebe kalmayi engeller mi

“E2 hormonunun düşük olması, yüksek olması gibi, yumurtalık problemlerine ve hamile kalma konusunda zorluklara neden olabilir.”

Menopoza girmemiş kadınlar için normal değerler 45-400 arası olmalıdır diyor baktığım kaynakta.

Nele
Neler yaptin Peki yukselmesj icin canim paylasirmisin
İncir kürü yaptım. 55’e yükseldi. Ama prolaktini de yükseltti biraz. Yan etkilerinden biri çünkü. Sonra Aslan pençesi çayı içtim 1 ay o da düzeldi. Yanında da bal tarçın çörekotu kürü yaptım. Hamile kaldım. Yapmak isteyenlere tavsiyem incir kürü değil de bal tarçın çörekotu kürü. O da yükseltiyor ama yan etkisi yok

İncir kürü yaptım. 55’e yükseldi. Ama prolaktini de yükseltti biraz. Yan etkilerinden biri çünkü. Sonra Aslan pençesi çayı içtim 1 ay o da düzeldi. Yanında da bal tarçın çörekotu kürü yaptım. Hamile kaldım. Yapmak isteyenlere tavsiyem incir kürü değil de bal tarçın çörekotu kürü. O da yükseltiyor ama yan etkisi yok
Bal tarcin corek kuru nasil oluyor acaba

Bal tarcin corek kuru nasil oluyor acaba
Ezbere bilmiyorum ölçüleri ama internette yazınca çıkıyor. Onları karıştırıyorsun çörekotu taze çekilmiş olacak ama bu çok önemli. Ya da havanda dövmüştüm ben öyle de olabilir. Adetin 2nci günü başlıyorsun 12 gün devam ediyorsun. Her gün aç karnına 1 yemek kaşığı yiyorsun

Yan etkisi var malesef kist yapıyor eğer yumurtalıklariniz buna müsaitse.. Ne olur bilinçsizce kullanmayın, yaşadım çünkü.

Bal tarcin corekotu prolaktini felan yukseltmiyo mu ya bide nasil kullandin ne kadar sure kullandin bu kurü

Bal tarcin corekotu prolaktini felan yukseltmiyo mu ya bide nasil kullandin ne kadar sure kullandin bu kurü
Yok incir kürü yükseltiyor. Normalde yumurtlamaya kadar kullanılıyor. Ama genelde 14ncü gün olduğu için 12 gün deniyor. Ben daha uzun yaptım yumurtlamaya kadar

Yok incir kürü yükseltiyor. Normalde yumurtlamaya kadar kullanılıyor. Ama genelde 14ncü gün olduğu için 12 gün deniyor. Ben daha uzun yaptım yumurtlamaya kadar
IMG_20200516_184812.JPG

Eklentiler

• IMG_20200516_184812.JPG
    IMG_20200516_184812.JPG
    75,5 KB · Görüntüleme: 47
Back