• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon testi yorumlama lütfen

angelogretmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
58
25
3
29
Kızlarr, değerleri yorumlar mısınız? Doktorumla randevum salı günü detaylı görüşeceğiz. Şimdilik çok korkulacak bir şey olmadığını söyledi. Prolaktin için ilaca başladım. Dostınex başladık. Prolakini internette okuduğumda genelde düzensiz adet vs yazıyor ama benim adetlerim düzenli. Her ay oluyor. 3 gün oluyor sadece. İlk adet kanamamdan beri hep 3 gün olur. 3. Gün biter. Ailede erken menopoz vs de yok. Değerlerim beni çok şaşırttı. Sigara hiç içmedim. Alkol de yok. Paketli gıda bile tüketmiyorum nerdeyse. Hazır gıdarlardan mümkün mertebe hep uzak durmuşumdur. 29 yaşındayım bu arada.

Eklentiler

• IMG_0026.jpeg
    IMG_0026.jpeg
    77,2 KB · Görüntüleme: 39
Kızlarr, değerleri yorumlar mısınız? Doktorumla randevum salı günü detaylı görüşeceğiz. Şimdilik çok korkulacak bir şey olmadığını söyledi. Prolaktin için ilaca başladım. Dostınex başladık. Prolakini internette okuduğumda genelde düzensiz adet vs yazıyor ama benim adetlerim düzenli. Her ay oluyor. 3 gün oluyor sadece. İlk adet kanamamdan beri hep 3 gün olur. 3. Gün biter. Ailede erken menopoz vs de yok. Değerlerim beni çok şaşırttı. 29 yaşındayım bu arada.
Süt hormonu yüksek çıkmış canım ama ilaç ile düşer o. Amh hormonun da sanırım düşük çıkmış

Evet, doktorum; Sıfır birin altı çok düşük demektir bu da biraz düşük ama çok kaygılanmayın, dedi. Çok anladığım şeylerde olmadığı için endişendim. Tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. 🙏

Back