• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hormon testi yardim lutfen☹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gizemsydr

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
177
75
13
30
Kizlar adetin 3 gunu hormon testi sonuçları anlayan yardımcı olabilir mi değerler nasıl 🙄
Tsh 1.12
Fsh 5.95
Lh 8.96
E2 32.44
Progestoron 0.24

merhaba canım. değerlerimi aynı neredeyse. benım sadece tsh 3.29. yüksek birazcık.
baska bi test yaptırdınmı? Doktorum beni 11. gün Tekrar çağırdı.yumurtalamaya bakıcam sanırım

Benimde fsh ikinci gun yapilmisti 9 cikti sizce cokmu yuksek doktor o konuda bisi demedi

Hormonlari duzensiz olanlar icin testere disli aslanpencesi cayini oneririm. Bende de pco var ve o cayi içtiğim ay hepsi duzene girmisti mucizevi bir sekilde. Ama duzenli olarak yapilmasi gerekiyor. Bir de rahim filmi cektirdim. O ay hamilr.kaldim, oglum iki yasinda. Bu ikinci gebeligim, hicbir sey yapmadan surpriz bir sekilde geldi. Rabbim sizlere de nasip etsin

Kızlar benim sonuçlarımada bir yorum yapar mısınız pek bilgim yok bugün gittim doktor yoktu yarın yakalayabilirsem göstericem

Eklentiler

• C02A23C5-3EC0-49A1-9FE0-2FDF55B81BFE.webp
    C02A23C5-3EC0-49A1-9FE0-2FDF55B81BFE.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 71
Sadece prolaktine ilaç verdi ilaç bitince tekrar tahlil yapılacak bugün gösterdim doktora acaba troide neden vermedi🙄

Back
X