Hormon Testi Yardım Edin Lütfennn

nlyceco

Kızım geliyorrr
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
74
42
8
Adetin 3. günü yaptırdığım test sonuçları.Lütfen yardım edin.Ovul faz'a göre mi değerlendirmeliyim? Eğer öyleyse Lh düşük demektir Ne yapmam lazım bu durumda ? Moralim çoook bozuldu

Bilen, anlayan yok mu? Lh değeri netten okuduğum kadarıyla yumurtlamayla alakalıymış sanırım.Bu değer düşük olunca yumurtlama olmaz mı ? N'olur cevap verin

Bilen, anlayan yok mu? Lh değeri netten okuduğum kadarıyla yumurtlamayla alakalıymış sanırım.Bu değer düşük olunca yumurtlama olmaz mı ? N'olur cevap verin
cnm sadece e 2 yuksekk senınnn fsh lh normall e2 nın 50 yi gecmemesı lazm

cnm lh de fsh dennyuksekk olursa ıyı degıl asıl kıst ve adet duzensızlıgıde eklenırse pko olur senın fsh düşük netıcede lh bıraz daha yukselırr sıkıntı yok bu degerler her ay degısırr

Cevap için çok teşekkür ederim öncelikle.E2 referans değerleri arasında ama.Ovul faz'a göre değerlendirmeyecek miyim?

Her laboratuvarın referans aralığı farklı oluyormuş ya o yüzden yaptırdığım yerin referans aralığını baz aldım ben.Siz hangi faz'a göre değerlendirdiniz?

Her laboratuvarın referans aralığı farklı oluyormuş ya o yüzden yaptırdığım yerin referans aralığını baz aldım ben.Siz hangi faz'a göre değerlendirdiniz?
internetten yaz çıkar
her zaman lh fsh den küçük olmalıdır yoksa kist var demektir

Evet onu okudum.Kaç saattir araştırıyorum ama lh düşüklüğü ile ilgili edindiğim tek bilgi yumurtlamayla alakalı olduğu.Tablodaki referans değerlerinde lh düşük diye değerlendirdim ben.Adetin 3. günü test yaptırdığım için ovul faz'a bakarak.O yüzden korktum.6 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamadım.Adetim düzenlidir genelde.Sadece 1-2 kere ara kanamam oldu.Sorun ne bilemediğim için endişelendim

Buldummm :) Adetin 3. günü yapılan testlerde foliküler faz'a göre değerlendirmek gerekiyormuş :) İlginize sonsuz teşekkürler...

hayır
fsh lh den yüksekse sorun yok
Merhaba benim kafama takildi ve belki bilirsiniz diye sormak istedim ben tuylenme ve adet duzensizligi sikayetiyle gittim ultrasonda pco cikmadi doktorum yok dedi kan istedi adetin 3. Gunu gittim.verdim ama daha sonuclari gosteremedim kendim baktim bi sadece fsh lh e2 prolaktin ve progestron var testestoron hormonuma bakilmamis. Tuylenmem var dedim bunada bakilmasi gerekmezmiydi?

tüylenme varsa tabi bakılması gerekirdi
bir de genelde erkeklik hormonu olması gerekenden çok salgılanırsa kadın vücudunda tüylenme yapıyor

Of ya neden bakmadilarki bide fakulteye gittim yani moralim bozuldu iyicce bi daha ne zamn adet olurum da giderim allah bilir

Merhaba hormon testi yaptırdım ama doktor pek bir şey soylemedi. Bilen biri varsa bakabilirsiniz?
Lh 7,64 FSH 4, 54 prl 34,5

FsH 3,38
Lh 2,73
Prolaktin 15,28
E2 25,21
Tsh 2,30
Kızlar yeni aldım sonuçlar nasıl sizce? Çok merak ediyorum. Adetin 3. Günü verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…