Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sadece e 2 yuksekk senınnn fsh lh normall e2 nın 50 yi gecmemesı lazmBilen, anlayan yok mu? Lh değeri netten okuduğum kadarıyla yumurtlamayla alakalıymış sanırım.Bu değer düşük olunca yumurtlama olmaz mı ? N'olur cevap verin
cnm lh de fsh dennyuksekk olursa ıyı degıl asıl kıst ve adet duzensızlıgıde eklenırse pko olur senın fsh düşük netıcede lh bıraz daha yukselırr sıkıntı yok bu degerler her ay degısırrBilen, anlayan yok mu? Lh değeri netten okuduğum kadarıyla yumurtlamayla alakalıymış sanırım.Bu değer düşük olunca yumurtlama olmaz mı ? N'olur cevap verin
Ovul faz'a göre değerlendirmeyecek miyim? Kusura bakmayın n'olur çok kafam takıldıe2 yüksek
diğerleri normal
hayırOvul faz'a göre değerlendirmeyecek miyim? Kusura bakmayın n'olur çok kafam takıldı
internetten yaz çıkarHer laboratuvarın referans aralığı farklı oluyormuş ya o yüzden yaptırdığım yerin referans aralığını baz aldım ben.Siz hangi faz'a göre değerlendirdiniz?
Merhaba benim kafama takildi ve belki bilirsiniz diye sormak istedim ben tuylenme ve adet duzensizligi sikayetiyle gittim ultrasonda pco cikmadi doktorum yok dedi kan istedi adetin 3. Gunu gittim.verdim ama daha sonuclari gosteremedim kendim baktim bi sadece fsh lh e2 prolaktin ve progestron var testestoron hormonuma bakilmamis. Tuylenmem var dedim bunada bakilmasi gerekmezmiydi?hayır
fsh lh den yüksekse sorun yok
tüylenme varsa tabi bakılması gerekirdiMerhaba benim kafama takildi ve belki bilirsiniz diye sormak istedim ben tuylenme ve adet duzensizligi sikayetiyle gittim ultrasonda pco cikmadi doktorum yok dedi kan istedi adetin 3. Gunu gittim.verdim ama daha sonuclari gosteremedim kendim baktim bi sadece fsh lh e2 prolaktin ve progestron var testestoron hormonuma bakilmamis. Tuylenmem var dedim bunada bakilmasi gerekmezmiydi?
prolaktin biraz yüksek gibi tsh yok muMerhaba hormon testi yaptırdım ama doktor pek bir şey soylemedi. Bilen biri varsa bakabilirsiniz?
Lh 7,64 FSH 4, 54 prl 34,5
TSH 1,3 . bir de forumda okudugum kadarıyla lh FSH den yüksek olmamaliymis. Acaba sorun teşkil eder mi ?prolaktin biraz yüksek gibi tsh yok mu
doktor bir şey demedi miTSH 1,3 . bir de forumda okudugum kadarıyla lh FSH den yüksek olmamaliymis. Acaba sorun teşkil eder mi ?