Hormon testi yaptırdım sonuçlarımı yorumlar mısınız lütfen 🙏

Damla2706

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
23
3
30
Hanımlar reglimin 3. günü bu testleri yaptırdım amh ımıda 6. günü istedi bugün yaptırdım ama amh henüz çıkmadı 13. gün beta hcg ye baktırmam gerekiyormuş 14. gün de histereskopi için gidicem ilk defa tüp bebek için başvuru yaptım bu süreç nasıl ilerliyor histereskopi nedir bilmiyorum bilen anlayan varsa sonuçlarımı yorumlayıp bana bu süreçle ilgili bilgi verebilir mi lütfen

Eklentiler

• DCC54766-7E80-4D9B-AF6A-3FF2A2E16CCE.png
    186,9 KB · Görüntüleme: 53
  • ACBD8A92-68F9-493F-B41A-B2F480150D8F.jpeg
    74,7 KB · Görüntüleme: 53
  • E875657F-7ACB-4869-9590-D15DAC390CB8.png
    180 KB · Görüntüleme: 53
Hepsi gayet normal çıkmış yeşil işaret iyi olduğunu gösteriyor. Hayırlı olsun tedaviniz

Eşin yaptırdımi test belki ondan kaynaklıdır? Hiç bir sorun olmasa bile sebebsiz infertilite diye bir şey var. Rahim filmi çektirdin mi? Belki tüplerin tikalidir?
Eşim daha önce sperm saydırdı onunki yüksekti haftaya tekrar saydıracak bende haftaya histereskopi yaptırıcam rahim içine bakıyorlarmış bir sorun varmı diye bu arada bizim ikinci evliliğimiz ikimizin de çocuğu var fakat bir tane de ikimizin çocuğu olsun istiyoruz ama 1 buçuk senedir olmuyor

Hayır çektirmedim histereskopi yapacaklar internetten baktığım kadarıyla rahim içini görüntüleyecekler
Histereskopi tek başına yeterli olmayabilir tüpleriniz tıkalıysa? Sonrasında rahim filmi de isteyin. İkisi farklı şeylere bakıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…