Hormon testi yaptıranlarrr.. Lütfenn buraya bakar mısınızzzz......

zeyyyn

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
452
6
16
Iğdır
arkadaşlar hormon testi yaptım sonuçları aldım yarın göstericem doktora ama size de sorayım dedimm..

Estradiol(e2) 51,7
FSH 4,84
LH 3,48
PROLAKTİK 26,53

sizce nasıll.. hamile olabilir miyimm bi yükseklik ya da düşüklük var mıı??

esradiolun yüksek canım diğerleri normal bildiğim kadarıyla hamile olduğunu bilemem reglin mi gecikti ???

hormonlarından birinde sorun var oda esradiol biraz yüksek prolaktinin normal diğerleride normal bence ben çok yaptırdım onun için artık öğrendim cnm idrar testi yaptırdın mı ???

hormonlarından birinde sorun var oda esradiol biraz yüksek prolaktinin normal diğerleride normal bence ben çok yaptırdım onun için artık öğrendim cnm idrar testi yaptırdın mı ???

yok canım ben bebek çalışmalarına başladım 1 aydır ama şimdi adet oldum. acaba hormonlarda mı sorun var diye bugün gittim tahlil yaptırdım sonuçları aldım. yani demek istediğim bu hormonlarla hamile kalabilir miyim etkisi var mı yok mu hamileliğe engel olan hormon var mı diye sormak istedim:) peki o esradiol yüksekse etkiler mi hamile kalmamı o ne demek oluyo:/

evet sorun olur canım yumurta gelişimmini engeller... çatlamada sorunlar olabilir ... doktorun ilaç verir bunun için ...

Başlıca yumurtalıklardan salgılanır. Ergenlik döneminde dişi özelliklerin gelişmesini sağlar. Meme gelişiminde etkilidir. Adet düzeninde progesteronla birlikte önemli rol oynar. Adet döneminin ilk yarısında daha yüksek düzeyde bulunur.
internetten aldım yazdım sana canım ....

Kizlar lutfen benim en son yaptirdigim tahlile de yorum yapar misiniz.. su an diane35 iciyorum ve bu yuzden bitkisel tedavi uygulamiyorum.. doktorum prolaktin biraz yuksek ama srtesle alakali olmasi cok yuksek ihtimal dedi.. spor yap kilo ver dedi ama ramazanda da hic birini yapamiyorum acikcasi.. bitkisel olarak neyi kullanmami onerirsiniz? Ben simdiye kadar genelde sogan ictim onu da yanlis uygulamisim meger, ama yine de ise yaradi acikcasi.. bunlarda degerlerim
TSH : 2.6
FSH : 4.32
LH : 6.56
PROLAKTIN : 28
ESTRADIOL : 26

bnde yaptırmıştım cnm adetin 3.günü mü yapıldı bunlar yoksa adet değilken mi bnm yanmda diil sonuçlarım ama prolaktinin yüksek onu söleyebilirim :26:

prolaktinin yüksek olduğunu sende yazmışsın okumamıştım cnm sadece değerlerine bakmıştım adet düzensizliği mi var sende

prolaktinin yüksek olduğunu sende yazmışsın okumamıştım cnm sadece değerlerine bakmıştım adet düzensizliği mi var sende

Canim adetin 3. Guunu yaptirmistim testi.. bende pko var, zaten lh'nin fsh'den yuksek olmasindan da bellidir sanirim.. adetlerim duzensiz malesef (

yazdığın gibi prolakitinin azcık yüzsek ciidiye alınacak bir rakam değil stres yapmazsan normale hemen dönüyor ben sana örnek yazayım b en biir ara hormon testi yaptırmıştım 37.58 prolaktinim böyleyken 3 ay sonra 20 ye indi yani normal ... onun iiçin stres herşeyin başı dikkat et kendine ben dianeye karşıyım açıkçası ben kullandım genç kışken ve 3 ay pko için bu doktorum verdi ve bir faydası olmadı zararı oldu doktoruna söle metformin versin ... hem zayıflaman yardımcı olur hemde şekerini ünssilini dengleer ve acıkma hissin ortadan kalkar artı pko için yani yumurtalıklara çok büyük faydası var araştırmanı isterim ...

Cevap icin tesekkur ederim.. doktor bu ilaci 6 ay icin verdi ama ben de 3 ay kullanmayi dusunuyorum.. dediginiz ilaci da doktoruma sorup arastiricam.. aslinda yaklasik 15 gundur kullaniyorum cok bi acikma hissi olmadi bende ama, belki ramazan diye de olabilir.. ne zarari oldu diane'nin size acaba ?

bu ilaç yüzünden gösüğümden kan geldi tüylenmemi attırdı ve ödem yaptı kilo artışı sağladı v.s.... doktorum ilacı değiştirdi hemen metformin verdi sana tavsiyem bence kullanma...6 ay çok uzun bir süreç ve sana bir şey söyleyeceğim yurtdışında bu hapın satışı yasaklanmış vudutta çok büyük zararı varmış ... bence zaman kaybetme derim ...benim üç ayım boşuna gitti... 3 ay gerideyim şuan tedavımde inan ...

Tekrar merhaba.. uzun zamandir girememistim foruma ama sunu soylemem gerekirse ben de ilaci birakmak zorunda kaldim, ilk ay cok fazla gogus agrim oldu, ikinci kutuya basladigimdan beri de gogus agrisini gectim, agriyla birlikte gogsumde sikisma ve uyusukluk da olmaya basladi ve sanki agri belime dogru iniyordu, o yuzden bugun biraktim ilaci doktora danismadan, kilo verip bitkisel kurlerle adet olmaya calisicam, bi muddet ilac istemiyorum..

iyi yapmışsın beimde göğüsümden kan etirtiği içn bıraktım doktoa sormadan oda sonradan metformin verdi zaten ... yan etki yapmıştır canım dikat et..soğan kürüne başla bende başlayacağım yarından sonra canım .....

Sogan kuru konusunda kafam karisik, şoyle ki ben 15 gunluk ilk kür sonrasinda 28 haziranda kendiligimden yani sogan suyu sayesinde adet oldum, ondan sonra doktora gittim ve bana dianeyi verdi ve 27 temmuzda da ilacla adet oldum.. simdi aklima takilan sogana ne zaman baslasam ve tekrar 15 gunle mi baslasam yoksa 10 gunluk kür mü yapsam.. napsam bilemedim.. herhalde 15 gunle baslamaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…