- 15 Nisan 2019
- 5
- 1
- 1
- 44
- Konu Sahibi Gonulbahcesi
Adetin hangi günü yaptırılıyor, ne gibi durumlarda hormon testi isteniyor. Bilgi ve tecrübelerinizi buradan yazar mısnız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik düşündüğün ilk an zaten hormon ve kan tahlili istenir canım. Ama hormon tahlili adetin üçüncü günü yapılırAdetin hangi günü yaptırılıyor, ne gibi durumlarda hormon testi isteniyor. Bilgi ve tecrübelerinizi buradan yazar mısnız?
Canim ben dr tuylenmemi sikayet ettim :) hormon kan testi istedi prolaktin ve testosteron yuksek cikti.. tuylenmeyi bosverip bebege odaklandim.Adetin hangi günü yaptırılıyor, ne gibi durumlarda hormon testi isteniyor. Bilgi ve tecrübelerinizi buradan yazar mısnız?
Gebelik düşündüğün ilk an zaten hormon ve kan tahlili istenir canım. Ama hormon tahlili adetin üçüncü günü yapılır
Yani adetin üçüncü günü daha nettir hormon tahlili öyle diyo doktorlar ben hep adetin üçüncü günü verdimben gebelik düşündüğüm için kan tahlilleri yaptırdım hormonlarda var içinde ama adetin 3. günü vermedim doktorda öyle bişey dememişti şuan endişe duydum
Ben korunmayı bırakmadan önce gittim üreme hormonlarını yumurta rezervlerine adetin 2.-3. bakıyorlar troid hormonları vs için fark etmez sadece aç olmalısınızAdetin hangi günü yaptırılıyor, ne gibi durumlarda hormon testi isteniyor. Bilgi ve tecrübelerinizi buradan yazar mısnız?
Tedirgin olma cnm kan vereceksin orda herşey belli olur ve tavsiyem insülin değerine de baktır oda kanla bakılıyor onu özellikle söyle doktorunaBugün doktora gittim bende hormon testi yapalım dedi adetinin ikinci yada üçüncü günü gel ded daha önce yaptıran var mı kızlar tedirginim biraz
Şeker var mı diye ?Tedirgin olma cnm kan vereceksin orda herşey belli olur ve tavsiyem insülin değerine de baktır oda kanla bakılıyor onu özellikle söyle doktoruna
Şeker demeyelimde vücuttaki şeker oranı diyelimŞeker var mı diye ?
Hımm anladım çok teşekkür ederim muhakkak söylicem doktoraŞeker demeyelimde vücuttaki şeker oranı diyelim
Bencede ben üç ay boyunca bilmiyordum doktorum da söylemedi o şekilde tedavi gördüm.doktorumu değişince yeni doktorum baktırmak istedi o değerime ve Yüksek çıktı ilaç kullanıyorum suan. O değer gebeliği çok etkiliyormuşHımm anladım çok teşekkür ederim muhakkak söylicem doktora
Umarım gerek kalmaz bütün bunlara da hamişimdir de haberim yoktur bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederimBencede ben üç ay boyunca bilmiyordum doktorum da söylemedi o şekilde tedavi gördüm.doktorumu değişince yeni doktorum baktırmak istedi o değerime ve Yüksek çıktı ilaç kullanıyorum suan. O değer gebeliği çok etkiliyormuş
İnşallah . Rica ederimUmarım gerek kalmaz bütün bunlara da hamişimdir de haberim yoktur bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim ☺