• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hormon testi yaptıran var mı?

Gonulbahcesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
5
1
1
44
Adetin hangi günü yaptırılıyor, ne gibi durumlarda hormon testi isteniyor. Bilgi ve tecrübelerinizi buradan yazar mısnız? :110:

Adetin hangi günü yaptırılıyor, ne gibi durumlarda hormon testi isteniyor. Bilgi ve tecrübelerinizi buradan yazar mısnız? :110:
Gebelik düşündüğün ilk an zaten hormon ve kan tahlili istenir canım. Ama hormon tahlili adetin üçüncü günü yapılır

Kız kardeşimde adet düzensizliği, haliyle biraz sivilcelenme ve tüylenme var. Onun da yaptırması gerekir mi? Doktor mu istemeli illa?

Canim ben dr tuylenmemi sikayet ettim :) hormon kan testi istedi prolaktin ve testosteron yuksek cikti.. tuylenmeyi bosverip bebege odaklandim.
Hormon testi adet gunun 2ci ile 5ci gunu arasi yapilir.. gerci ben yurt disindayim Trde farkli olabilir

Gebelik düşündüğün ilk an zaten hormon ve kan tahlili istenir canım. Ama hormon tahlili adetin üçüncü günü yapılır

ben gebelik düşündüğüm için kan tahlilleri yaptırdım hormonlarda var içinde ama adetin 3. günü vermedim doktorda öyle bişey dememişti şuan endişe duydum

ben gebelik düşündüğüm için kan tahlilleri yaptırdım hormonlarda var içinde ama adetin 3. günü vermedim doktorda öyle bişey dememişti şuan endişe duydum
Yani adetin üçüncü günü daha nettir hormon tahlili öyle diyo doktorlar ben hep adetin üçüncü günü verdim

Ben korunmayı bırakmadan önce gittim üreme hormonlarını yumurta rezervlerine adetin 2.-3. bakıyorlar troid hormonları vs için fark etmez sadece aç olmalısınız

Bugün doktora gittim bende hormon testi yapalım dedi adetinin ikinci yada üçüncü günü gel ded daha önce yaptıran var mı kızlar tedirginim biraz

Bugün doktora gittim bende hormon testi yapalım dedi adetinin ikinci yada üçüncü günü gel ded daha önce yaptıran var mı kızlar tedirginim biraz
Tedirgin olma cnm kan vereceksin orda herşey belli olur ve tavsiyem insülin değerine de baktır oda kanla bakılıyor onu özellikle söyle doktoruna

Hımm anladım çok teşekkür ederim muhakkak söylicem doktora
Bencede ben üç ay boyunca bilmiyordum doktorum da söylemedi o şekilde tedavi gördüm.doktorumu değişince yeni doktorum baktırmak istedi o değerime ve Yüksek çıktı ilaç kullanıyorum suan. O değer gebeliği çok etkiliyormuş

Bencede ben üç ay boyunca bilmiyordum doktorum da söylemedi o şekilde tedavi gördüm.doktorumu değişince yeni doktorum baktırmak istedi o değerime ve Yüksek çıktı ilaç kullanıyorum suan. O değer gebeliği çok etkiliyormuş
Umarım gerek kalmaz bütün bunlara da hamişimdir de haberim yoktur 😀 bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim ☺️

Back