Merhaba arkadaşlar maalesef bu ay da tutmadı. Altan muayene gitmiştim bişey çıkmadı. Bende bu ay hormon testi vermek istiyorum. Her ay hastalıgımdan birgün önce adet oluyorum adet günüm inşallah hasta olmam diyorum ama her ay birgün önceden hasta olup hüsrana uğruyorum şimdi araya haftasonu da girdi pazartesi hormon testi yaptırıcam adetin 4 günü sıkıntı olurmu.
Merhaba arkadaşlar maalesef bu ay da tutmadı. Altan muayene gitmiştim bişey çıkmadı. Bende bu ay hormon testi vermek istiyorum. Her ay hastalıgımdan birgün önce adet oluyorum adet günüm inşallah hasta olmam diyorum ama her ay birgün önceden hasta olup hüsrana uğruyorum şimdi araya haftasonu da girdi pazartesi hormon testi yaptırıcam adetin 4 günü sıkıntı olurmu.
Hastalık değil regl diyoruz. Bana tüö doktorlar illa 2. Ya da 3. Gün diye ısrar ettiler. 4. Gün olmaz dediler.
Eşiniz de geç kalmadan tahlillerini yaptırsın.
Reglim bittikten 5 gün sonra başladım 1 soğanı 4 de böldüm büyük boy soğan olsun ama 2 su bardağı su koyup kaynattım. Çeşme suyu olmasın 1 su bardağı sabah 1 su bardağı akşam içtim. Yarın tekrar yenisini yaptım. Ilık için